1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Тој/таа одбегнува секс?!

Дискусија во 'Секс' започната од Leika, 8 мај 2012.

1. anakonda88

anakonda88 Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.503
    Со печурки и кикирики. :D

На miki maus, SummerGirl и КикиМаус им се допаѓа ова.
  2. КикиМаус

КикиМаус Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2016
    Пораки:
    2.142
    Допаѓања:
    17.723
    Ги заборави индиските ореви :D

На anakonda88 и SummerGirl им се допаѓа ова.
  3. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    16.926
    Допаѓања:
    35.768
    А леблебии и бадеми? :rofl:

На КикиМаус му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Chopard

Chopard Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2016
    Пораки:
    230
    Допаѓања:
    625
    Последниот месец од врската само јас настојував и се трудев да имаме, тој воопшто не се трудеше. Имавме два или три пати месечно.
    Покрај тоа што немавме редовни сексуални односи заприметив и дека не се однесува како што треба и решив да му раскинам.

На lans, saren_petel, allann и 5 други им се допаѓа ова.
  5. Згодно Момче

Згодно Момче Истакнат член

Се зачлени на:
    2 декември 2016
    Пораки:
    867
    Допаѓања:
    4.979

Не разбирам мереше должина пред секс (кога е запален) или после секс (кога е оладен) ?

Бог да чува! Не ми се верува што се нема да прочиташ! :rofl:

Последна измена: 16 декември 2016
    На Lolo5 и Dust им се допаѓа ова.
  6. akvarium

akvarium Истакнат член

Се зачлени на:
    16 февруари 2014
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    124
    Хехе не е, во ерекција е мерено со лента околу наоколу, епа сеа да дебел е ама не значи и дека не постои лол

7. Згодно Момче

Се зачлени на:
    2 декември 2016
    Пораки:
    867
    Допаѓања:
    4.979
    А, во друга тема се жалиш им завидуваш на бракот на свекорот и свекрвата...Маж ти веројатно јаде многу зрнести плодови/производи како кикиритки... ;) :lol:

8. NOVAVON

NOVAVON Истакнат член

Се зачлени на:
    11 септември 2016
    Пораки:
    313
    Допаѓања:
    441
    Се не е до сексот во еден брак. Ќ е ме е*е супер година,две еве 5,ама ако ништо друго не ни чини, нит раат домашен имаме дал од мешања свекори/свекрви дал живеалиште свое немаме , дал не заработуваме доволно, дал да не набројувам причини до бескрај , не чини,а кога нешто не чини абе нај нај голем на свет нека му е и најмал нека му е ама нај убав секс да нуди џабе е. Сексот е супер на кратки стази,ама за долговечен зеднички живот во кој само сексот чини а друго ништо не чини па и нема прогноза дека цел брак сексот ќе им го одржува.

На saren_petel, Згодно Момче и ninja35 им се допаѓа ова.
  9. Згодно Момче

Се зачлени на:
    2 декември 2016
    Пораки:
    867
    Допаѓања:
    4.979
    @NOVAVON @akvarium

Јас не сум женет, но може да да дадам мое мислење, Пример: Јас лично како машко да сум на местото на маж и, никогаш не би стапил/склучил брак доколку без претходно добро да сум финансиски/стамбено/работно осигурен. Бидејки да бидеме искрени без навреда најголемиот товар пред се паѓа врз машкото, бидејки треба да ја донесе дома, да и обезбеди простор, и додека е бремена да се грижи за неа и така натаму да не набројувам....не викам дека и на женското не и е тешко да се отсели од нејзините да не бидам погрешно разбран.
    http://forum.femina.mk/threads/Љубоморна-на-туѓ-брак.26798/ (од истата госпоѓа на друга тема)

Јас највеќе го обвинувам нејзиниот сопруг кој не си го сватил сериозно бракот, и не бил добро припремен за тоа што следи. Он си мислел бракот е само секс.
    Бракот не врска како дечко и девојка или играчка.

На Nellaaa, Dust, joy1 и 2 други им се допаѓа ова.
  10. NOVAVON

NOVAVON Истакнат член

Се зачлени на:
    11 септември 2016
    Пораки:
    313
    Допаѓања:
    441
    Мило ми е што ти си еден од ретките кои разбира што е одговорност на маж а што на жена.
    Но има многу несвесни мажи а и свесни за ова но неодговорни или лажливци. На пример нејзиниот маж може сакал да има женска па потоа жена за редовен секс и што можеш од таков маж да очекуваш зрелост/одговорност???Сигурно НЕ.
    А она полека по полека сваќа дека не е се до односите во бракот и избиваат фрустрациите.Со вакво темпо како што тераат претпоставувам ќе се отворат од нејзина страна уште многу теми што вакви/такви ги има во реалноста а најважната тема нејзина е што да се стори кога ти пропаѓа бракот поради непомирливи разлики меѓу пратнерите?А на ова само таа знае каков одговор ја чека.

На Згодно Момче и akvarium им се допаѓа ова.
  11. akvarium

akvarium Истакнат член

Се зачлени на:
    16 февруари 2014
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    124
    @Згодно Момче ај малце да те утешам, баш таа големина ми направи многу гинеколошки проблеми, и сто пати поарно да беше многу помал, немаше да ги имам тие проблеми интимни мислев, а домашните тоа се веќе други проблеми.
    Така да голем не значи секогаш и подобар, мене повеќе на пример ми одговара мал

12. NOVAVON

NOVAVON Истакнат член

Се зачлени на:
    11 септември 2016
    Пораки:
    313
    Допаѓања:
    441
    Мила не е ни до големината/малината туку до слогата помеѓу 2та. Зошто слога се гради(и уништува) и немало да доведува до такви проблеми ако во слога и мир и ти си му објаснела и тој свател дека те повредува.

На Згодно Момче му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Згодно Момче

Се зачлени на:
    2 декември 2016
    Пораки:
    867
    Допаѓања:
    4.979
    Не разбирам како тоа "да ме утешиш"? Ниту ме интересира големината ниту што правите со сопругот. Ти кажувам мое мислење дека треба сериозно да си разговарате со сопругот. Мислам дека си несериозна имаш поголеми проблеми во бракот, опсесија со свекорот и свекрвата а ти ми зборуваш за неговата големина на алатот. No comment.(facepalm)

На Dust, Cinderfakinrella, Ѕид на плачот и 4 други им се допаѓа ова.
  14. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    4.682
    Допаѓања:
    46.944
    Не ве разбирам како мојте да одбегнувате секс =.=

На drasko и Tetrapak им се допаѓа ова.
  15. drasko

drasko Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2018
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    12
    Jas imam ist problem so soprugata. I neznam dali moze da se resi

На Bjutii му/ѝ се допаѓа ова.
  16. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.254
    Може, ако разговарате отворено и и двата сакате да го решите.

На Lolo5, joy1 и hermosa им се допаѓа ова.
  17. Nellaaa

Nellaaa Активен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2018
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    19
    Se
    cka i kaj mene e ista situacija sekogas koga treba. Ja nea ke kazam ke se skarame se koga nego mu se saka abe i gola da se soblecwa ke izmisli nes ke kaze izmoren sum kako samo on da raboti i drugi rabotat pa inat odnoai a i ne mu e sekoja den tesko na rabota pa se so toj ili ako nes kazam drugi da vidat hola zenska ili taka polugola nema da se trgnat od nea a ti on odma ti si nofomanka ti si nezasitna bla bla se ispaga kako ja da sum keiva j taka ke si legnes ke kaze nekogas deka preporaclivo bilo 2-3 pati nedelno a kaj nas nekogas e 1 bedelno nekogas icc i kako so vikas uate odma moze sa svesi se voZdrzuva i koga ke si svrsi tolku kraj a ako pocneme pak ne mu svrsuva dolgo moze i da ne mu svrsi ama nekako toa posle e se kako so sila kako mrzlivo macno ne oti saka ..... :(

На David.wp17 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.254
    Речи му дека ќе најдиш друг за секс.
    Не мора со него.

На Darko009, Deni87, David.wp17 и 2 други им се допаѓа ова.
  19. MamuEbal

MamuEbal Нов член

Се зачлени на:
    18 декември 2018
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    2
    Вака имам долга врска редовноо имавме секс и доста добар секс секогаш и двајцата свршуваме ама еве последниве две недели многу почна да е ладнокрвна мсм кога седиме ме гушка све нормално и кога и да и појдам ме трга со некој изговори како или добиено или ја пече веќе неколку пати ме одбива со изговор и више престана на тие теми да разговара кога и да и спомнам мењава тема еве веќе две скоро три недели немам секс а тоа не се десило никад незнам у што е птоблемот често ми кажува те сакам ама за секс не ни помислува и во последно време престана да доаѓа кај мене све сака надвор да искачаме незнам што се деси од еднаш дали може да ми помогнете како да се справам

20. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.632
    Допаѓања:
    6.455
    @MamuEbal Да разговараш со неа, отворено и искрено.