Може стварно има некаква инфекција и ја пече, и сака да се гледате само надвор за да не мора пак да ти каже НЕ кога ќе пробаш да имате секс. Или пак едноставно не и е до секс дојдено, 3 недели и не е некој долг период.
Одбегнуваа да збори пробав ја прасав искрено што е работата вика еј ај за тоа да не збориме сега друкпат и све вика нисто не и е
Јас мислам да и раскинеш,чим две недели не сака да има секс веќе е озбилна работата.Раскид у најкраток рок
Размислувам и на тоа ама почнуваат караници и ја гледам како да не е заентересирана многу долг период сме заедно и све добро ни одеше и ова од еднаш и какп со лазав не сака ни да разговара а за друга личност не е у прашање сто посто Сакам ама неможам стварно сме долго заедно и неможам пробав еднаш ама неможам да издржам а она е не заентересирана Незнам дали да се стрпам ама па неможам да оздржам да е толку ладна и да не ја интересира таа тема
@MamuEbal За што дали да се стрпиш, за секс? Не дека сексот не е битен дел од врската, ама не е дека не можеш без него, на крај краева 3 недели се во прашање, не се 3 месеци. Може да и е некој период во кој не сака секс, може е психички изморена, или има некој проблем кој моментално не може да го сподели со тебе. Во моментов мислам дека е најдобро да не ја притискаш за секс и да не ја прашуваш цело време зошто не сака, зошто уште толку ќе се затвори во себе. Разговарај општо со неа, како и е на работа/факултет, со домашните, можеби има некој мех период предизвикан од стресови на работа, дома, со пријатели па не и е дојдено до ништо.
Даа мислам дека за ова имаш право она често се жали од факултетот и плус работи и реално е напната ама да речеме и пред 3-4 месеци исто работеше и идеше на факс беше супер ама па незнам можно е о таков периодот стварно незнам не сум толку искусен не ми се десило ова ама па се запрашувам еве и јас работам и реално имам многу повеќе птобчеми од нејзе се запрашувам зашѕо мене не ми дошло таков период кога и да сум бил напнат нервозен или било што само со нејзе сум се смирувал и сексот многу убаво ми доагаше ама незнам еве ке те послушам нема да ја оптеретувам со тоа се надевам дека ке биде како порано
Ај преиспитај се за ова. Нагло губење на желба за секс и однесување ладнокрвно а претходно сте имале редовен и одличен секс и притоа немала некој посебен настан кој би му предизвикал стрес е баш red alert.
Дај олабави го девојчето, може си претерал со сексот, па се чувствувала запоставено, мисли дека си со неа само за секс. Нешто излези прошетај концерт ова она. Не е се во сексот. Мавни леванка десанка и се само по себе ќе си дојде.
Хахаха 6 години сме заедно сме сетале ама башш сегдее и секс сме имале нормално него мене ме и зашто толку нагла промена не веривам дека за 3 недели мр отсакала или несто слично птобувам да зборам избегнува да збори
Не сте малку време заедно, што и да е причината треба да ти ја каже. Не треба да те чувствува како странец и да прикрива доколку има некој проблем, искреноста е најважна.
Кажи и го тоа. Дај и малку време. Ако сеуште се однесува исто не ти ја кажува причината, тогаш сигурно и не сака ни да ја знаеш.
Еве ти кажала дека ја пече. Најверојатно има инфекција, а за време на инфекција гиниколозите не препорачуваат односи се додека не се излечи. Ако не те сакаше немаше да се гушка со тебе. Ќе те избегнуваше во секоја смисла, не само во секс.
Почни со прашањето: Сакаш да бидеш со мене, или не? И од таму терај... Ќе најдиш што е проблемот... Проблем има, очигледно...