Најдобро да одиш кај нив директ на место да си избереш бидејќи има само српска страна. https://www.alexandar-cosmetics.com...nokte-uv-led-galaxy-hybrid-7ml-ruby-dust-s556
Јас ги имам тие лакчиња. Ок се. Иначе само базата, топот и прајмерот ќе те коштаат оваа цена, ептен ефтино, а има се што е неопходно. Земи си го.
Ne seuste se mislam dali ovoj set ili pak posebno da si poracam od manikir mk poso ne e tipicen gel lak nego malku poinaku go vodad kako shelak i citav deka bil neato slicen kako obicniov samo so se pecel trael nekade okolu 2 nedeli
Први нокти направени, вечер уште едни ме чекаат. Вака не е лошо, ама треба пракса. Прилично добри излегоа. Едит: вие што правите нокти што печки имате? Јачина?
Не е лоша цената, ама не би ти препорачала ламба од 48 W. Другите работи се ок, лакчињата ми се допаѓаат. Ако си во можност оди до Бит Пазар, сите овие работи ги имаш таму, можеш сама да си искомбинираш што сакаш и за уште некој денар плус да земеш подобра ламба.
Сакам да си купам нов primer, base и top coat. Што е најдобро од следниве: Ревуар Лидан Александар Козметикс?
Послаба е, да не ти прави проблем и да не пече убаво некои видови на лакови/гелови или да одзема повеќе време. Имаш појаки, повеќе од 100w се.
Не можам да најдам тема за гел лакови...каде има најок цени а да се ок лаковите? Си нарача ли? Ако сакаш ќе ти пратам линкови од Али и база и топ и гел лак земав и ламба. Еднаш ги направив, држеа топ 3недели па ми здосадиа и ги извадив