Вчера и завчера во транспортерот го извадов синко на воздух на балкон и си спиеше како јагненце ама потоа кога се разбуди го преместив не сакам на секое да спие во него преку ден ради поделени мислења шо слушам.Планираме и релаксатор да земиме дали важи истото и за него повеќе од 2-3 часа да не седат во него?
Jas da ti kazam koga bev vo Remedika kaj dr. Ivanka ona koga go vide nasiot transporter rece vo ova moze da sedi koga saka, kolku saka bidejki ne e sedecka pozicija, bilo fetus polozba bebeto tamu i ne precelo. Nie imame 5m i relaksatorot go koristime mn cesto, ne mozeme be nego... a transporterot i toj max iskoristen, bevme do Grcka vo nego patuvase i gajle nemase.. bevme kaj Vidoevski vo skoro i rece deka e zdrav, prav, cvrst da go pustis sega da odi nisto nema da mu bide na grbot i kukovite (mala sala deka mn jako bebe bil)
Inaku i samoto bebe pa 3 saati nema da sedi tamu bez da go krenes nie dodeka patuvavme on se tegnese... barase da se pomesti.. pa pravevme pauza ednas stavaj go, no pravi pauzi stavi go na krevet da se razmrda poubavo.. pa vo race, pa pak relaksator i taka..
и јас моето бебе го ставам во релаксатор не го врзував оти го гледсв,ам сега кога почна да се превртува почнав да го врзубам.се тегне лево десно и може да падне
2 do 3 saati vo relaksator jas go razbrav kako sevkupno da se sobere vo denot,ne spoeni 2 do 3 saati. Inace izgleda samo mojot relaksator ke ostane neiskoristen.Dali deka imame dve kolicki,edna za nadvor druga po doma,ne znam. Vcera probav vo nego kasicka da jade,moli se sukaj se,ne saka. Dali sedese 10 min i go izvadiv. TYransporterot go iskoristivme maksimum. Koga patuvame nekogas od merak i vo race go drzam ama pretezno vo transporterot. Jas ne mislam deka apsolutno e udoban ama e pobezbeden otkolku racete. Sega zemavme sediste no seuste ne go stavam,Uste go vozam vo transporterot.
Мајки, во план сум да су земеме ново седиште за во кола, транспортерот ни е мал веќе, за некој ден правиме 8 месеци. Ме интересира ваше мислење, да земам статичен од 9 до 36кг. или од 0 до 18кг. што се пушта наслонот за спиење. Се мислам до кога би го користела тоа до 18 кг., зошто повеќе ми одговара да се спушта во лежечка позиција. Искуства некои, мајки
Na pocetokot sakase vo releksator i mi bese ok i za spienje a sega se prefrlivme na kengur realno relaksatorot vo denot go koristime samo 15 min
Да си земеш до 18.Реално тие од 9-36 ако се водат од 9 мн е мало детето на 9-10 месеци за тоа седиште
Здраво сакам да ве прашам конкретно за вој бренд на производи дали некој ги има користено и као сте заоволни ? НЕМААТ продавница се порачува од нет еве видете ги https://www.bebecix.com.tr/u-nenny-mikro-5-li-set-gpembe-687.html
Мене искрено многу млитави и неубаво сработени ми изгледаат. Гледам турски бренд се, а они не ми се баш познати по квалитет на овие производи. Реално корпата не врши работа, не е стабилна да оставиш бебе само во неа, кенгурот многу слаб ми стои, на сестра ми Чиковиот беше многу подобро сработен. Торбата и релаксаторот само ако ти вршат работа, ама мене ни тие не ми се допаѓаат на дизајн.
Nesto mi e cudno so cenata obicno vakvite kvalitetni relaksatori se dvizat od 3000 pa nagore,barem koga jas barav za sin mi.Jas ti preporacuvam bez da go vides ne poracuvaj od internet. Nasiot e nesto slicen na ovoj https://nama.mk/proizvod/relaksator-green-day/ od postarite modeli normalno pred skoro 4 god e kupen no dosta kvaliteten.
https://www.facebook.com/LibertaBeb...6212176846108/699363750197613/?type=3&theater SE DLUCIV ZA OVOJ. VIBRIRA I IMA MELODII A GLEDAM I DEKA ANATOMSKI E DOBAR VSE MISLENJE ?
Ние го имаме, малиот го обожава нон стоп си е во него сега за сега, еве во среда правиме 40 дена, можеби како ќе расте ќе му здосадува. Музиката ја сака, а вибрациите не.
Dobar e jas koga barav poklon za na spovojnica go vidiv vo liberta vo kavadarci imase na rozova,zelena i krem boja i se dosta ubavi.
Јас веќе на неколку пати имам порачувано од таа веб страница (nama.mk) и се беше како што е на сликата. А и имам искуство веќе да гледам да користам нешто што е на акција или попуст а ми треба да го купам. Бидејќи не значи ако е на акција дека нешто не е во ред со производот.
Што мислите за тоа релаксаторот да вибрира и тресе? Мислите дека е во ред или е штетно/? Јас мислам дека е подобро да нема вибрации, туку да се мрда само од сопствените движења на бебето или ако го затресам јас. Некој став на доктор да сте чуле? Значи конкретно за вибрации и тресење ме интересира.
Jas od ovaa firma gi imav transporterot i relaksatorot zemeno i ic ne sum zadovolna .. Transporterot krajno neprakticen , nikako ne go sobirase vo kola , kade i da trgnevme na podolga relacija , go nosevme samo zaradi policija da ne ne kazni , a inaku ne go stavav sin mi vnatre ( eve go transporterot. https://www.bebecix.com.tr/u-nenny-eko-tasima-koltugu-lacivert-mavi-613.html#utop ) inaku svekrva mi gi kupila od ANZI-Detska radost , sto se odnesuva do relaksatorot tamn potporasna malku sinko koga e veke onaka malku tezok za nisanje vo race , i ne mi izdrzuva mnogu toplo vreme nemozev se vo race da go nosam , i ke go stavev tamu , relaksatorot se iskrsi ( https://www.bebecix.com.tr/u-nenny-mikor-5-li-set-lacivert-mavi-689.html#utop eve ovoj relaksator ) taka da sega za kerkickata novo sve od transporter do kolicka i ke gledam daleku pokvalitetno da e