^^ веднаш најдов огледало, има и кај нас во Bebe Home 1.290ден Значи ќе го наместам транспортерот да гледа накај седиштето и со огледалцево би имала увид што прави преку ретровизорот. Другата опција за напред ми е да исклучам аирбегот, што можам и транспортерот исто свртен накај седиштето. ^^ ама со кој страв ќе ја возам беба тоа тек ќе видиме а ќе морам, битно тие се тие опции..
По колку време смеат во релаксатор? Месец и пол сме. Преку ден освен во релаксатор и раце не заспива Некогаш дури и сам си заспива во релаксаторот.
Мислам пишав еднаш, ама еве пак ако не си видела. Видоевски ми рече по колку сака. Мојов по цел ден седеше во него. Не пречи во развој релаксаторот. Напротив, во раце е лошо
Мојот преку ден,навечер само во раце спие, креветче мн ретко...раце ми паднаа ,немам кога да одморам...релаксатор уште немаме...дали да пробаме и со тоа ?
некој дали има ваков релаксатор и дали е задоволен сакам да земам ваков 2во1 и релаксатор и нишалка . Транспортерот максимално го користиме се возиме со него низ дома и во двор и си седи во него кога се возиме во кола
Искрено не знам го немам јас. Се дискутираше за него пред некое време па затоа споделив линк дека е намален.
Мајки кажете ми дали правилно ја местам малата во релаксаторот, оти кога ја ставам се мршти и како да ѝ е мачно, па си мислам дека не ја правилно седнувам?
Вака како што гледам добро е наместена. Треба да е под агол 45 степени на почеток. Мислам се подесува позади релаксаторот.
@eli25 се надевам транспортер имаш тој што си е за количката (нели иста количка имаме на Чико) па за во кола ми треба база за него или само со каишот се прицврстува?? Читајќи погоре се замислив, а реалност е дека појма немам каков имам и што ми треба, да си знам ако не да купам база дури имам време па да гледам таа да биде плус подоцна и за седиште
@emkaemka да земеш база после си ограничена во изборот на седишта. И ние многу се мислевме, па на крај решивме да не земаме база - сепак транспортерот е за кратко време. седиштето секако ќе оди со база.
Јас кога прашував ми рекоа дека седиштата одат комплет со база, а за транспортерот е посебна. Прво рековме не купуваме база, ама сега се мислам. Иста ли е безбедноста со и без база?
https://www.facebook.com/8769725123...282994652673/1554282304652742/?type=3&theater dali nekoj ima vakov relaksator so vibracii e ama ne se nisa ?