Јас имав со самиот транпортер. Ја користевме месец и десетина дена. Повеќе не сакаше, тесно и беше. Плачеше кога ја ставам.како го тргнав тоа, ужива
Мајки-шоверки Дали ги возите во автомобил вашите бебуши 5+ сами и во што, транспортер /седиште? Доколку е транспортер дали го прикачувате позади или до вас на сувозачко?
До мене на совозачко, мало е моето 2+ па уште сме во транспортер (кога ќе е во седиште секако е инаку свртено па од зади ќе е секако и ќе се ѕиркаме на ретровизор). Така се чувствувам посигурно да го возам, тука ми е пред очи, ако закенка до мене е, иако моево кога се вози засега е бајче, цуцето во уста и нема гајле Од зади ако сакаш да го возиш баш тука ме информираа дека има опција да ставиш огледало пред него и да го гледаш на ретровизорот, ама вака напред при рака ми е па така се возиме. Инаку исклучен аирбег пред него обавезно напред кога се возите!
Јас го возев во седиште позади. Сама со него возев само на кратки релации низ град па не ми беше проблем. За подолги секогаш патуваме со тато или со некој друг во кола. @emkaemka има огледалца што се ставаат позади па се гледа на нив на ретровизор. Ние тогаш купивме преку Grouper едно, ама тешко нешто се местеше и паѓаше па се откажав од користење. Има едно посаглам со две огледала едно за напред ендо за позади во Mothercare ама јас касно го видов.
Vo transporter i sekako nazad.Ne doaga vo obzir napred nitu sedam so nea napred.Sega veke kupivme sediste so se legnuva pa vo nego si uziva,muzika pustena jas i peam a taa ispusta nekoi zvuci.Valjda pee
Го немам овој конкретно, ама имам од овој тип како лулашка и нас ни е многу погоден. Сепак се зависи од детето дали воопшто ќе сака да седи
Ние веќе го земавме , бебуш уште ужива во стомак ,но го тестиравме на внук ми.Детето уживаше неќеше да стане
Нашиот релаксатор има ежиња Бебе не сака да седи во него и крај, некогаш само може да поседи 5-10 преку сила 15минути кога кења во ниту еден друг случај! Јас се откажав веќе да го редам во него, ама мм е упорен, секој ден го реди и му вика ,,седи бе тато за тебе е купен, види што е убав има слончиња, еее сакаш посилно да те љуља е ајде, сакаш вибрации еве, а музика..,, а бебе кенка, се тегне, па кога ќе врисне ***** Транспортерот го сака и максимално го користиме. Исклучиво во него го возиме, кога идеме на педијатар со него го качуваме во ординација, во него го шетаме и ако го убедиме некаде да дремне по дома тоа е во транспортерот, море знае и да си поседи
Какво седиште е тоа што се легнува Стив, јас воопшто не сум упатена во тие седиштата, а син ми баш и не го сака транспортерот, мене ми делува како да му е тесно и плус дека е зима и се е во скафандер, како стуткан е и кенка, ваљда му е с‘клет, не знам, ама би земале седиште порано, ова со транспортеров не ќе да го биде. Те молам ако може да го сликнеш и да ми кажеш од каде е купено седиштето, како се двиат цени и сл. Фала ти однапред, бакнежи за Дариа
Go kupivme od Lotus.Na Chico 6900.Preubavo e Ke ti go slikam utre samo da ne zaboravam.Gi bemam vi temara staveno.Deka vo kola e i be mi teknuva da go slikam.I na mojata i bese tesno ceje u transporter.Osobeno ako e so skafander.Sigurno nema sred zima neoblecena da ja setam pa zatia zemavme sediste.Ovde mi pisaa deka nivnite deca sedele do pogolemi vo transporter.Se cudam kako,osven ako gi ima pomali i pogolemi neznam toa