Ако имаш да позајмиш од некого, направи го тоа. Може да не сака да седи во релаксатор. Иначе има во сите продавници за бебешка опрема, ама тие што сами се лулаат се обично поскапи.
Моево не сака баш да седи во релаксаторот сеуште. Едвај по 10мин, повеќе време си лежи во креветчето отколку во него. Ми го даде братучетка на мм, скоро неискористен оти и нејзиното не сакаше да седи. Има 3 позиции, музика на 3 нивоа, и вибрации со 3 јачини. Можеби понатака ќе го засака, којзнае...
Јас имам таков со нишање од брајт старс. Не беше скап околу 5/6000 ама ич не сака да седи во него. Во овие 3 м 1 час ако има седено во него. Така прво позајми види дали ќе сака да седи.
Немаше таков БрајтСтарс па овој го земавме од ЕнциМенци сега дома ќе го монтираме па ќе видиме мада сака да се љуља испробано,само дали ќе се погоди релаксаторов незнам
Нема разлика, после одредена возраст не ни сакаат да лежат во релаксатор. Мојава уште од 5 месеци пробуваше да стане од лулашката и да се преврти. Кога наполни 6 месеци "ја пензиониравме"
Стварно не знам каде да го поставам прашањево, ако има посоодветна тема, кажете. Ме интересира некој од вас што има Чико Јуниверс седиште за во кола, тоа со сигурносниот појас што се прицврстува, да ми каже како успева со јакна да закопче дете, тоа појасот не се истегнува повеќе, на максимум е, детево едвај дише, башка што се превртуваат каишите цело време, седиштено не е евтино за толку да е за никаде, затоа се прашувам каде грешиме што не можеме да ги продолжиме каишите и на детево да му е удобно, од што се кратки дури му се слизнуваат и од над рамења му доаѓаат скоро до лактите, не знам дали добро објаснив, се надевам дека некој ќе ме разбере и ќе ми помогне.
Немам сѐ уште искуства со седишта, ама пробај пиши ја марката на youtube, сигурно има некои туторијали, јас вака си се снаоѓам за многу нешта
Не се предвидени седиштата за со јакна, секако е топло во кола. И со големиот и со малово кога ги седнувам во седиште, ја вадам јакната па ги ставам каишите. А ако и така не се ставаат, и не се пуштаат повеќе, тогаш е време за ново, поголемо. Евентуално ако има внатрешен дел што се вади, да се извади тоа.