Мајки смеам ли да го оставам бебчо во транспортерот врзан со каишите и да сум без грижа дека може да се преврти? Може малце глупо прашање ама сега тоа ми се увртело во главата и ме плаши...
Можеш. Безбедно е со каишите и плус појасот од кола нели, ако прашуваш за во кола. Башка мислам мали сте за превртување.
Зависи од релаксаторот. Треба да пишува од колку месеци е. Нашиот беше од 0+, прв пат го ставив кога имаше 1 месец.
Гнездо купив миличка за во дневна супер е си спие на него досега е добро.се мислев меѓу душегот и гнездо на крај гнездо земав ама и душегот го фалеа не знам дали ги прочита и другите коментари на темава.јас сум задоволна досега супер ми е гнездово преносливо за во секоја соба
Па викаат као 2 саати и за релалсатор. Но не земај скап може да не седи како мојов јас среќна сум пола саат ако дремне во него
Драги мамички, наскоро ни се ближи терминот за породување па полека се спремаме за купување на работи за бебето. Ме интересира од кој релаксатор сте задоволни и од коа почнавте да го користите?
Јас овој го имам, ептен не служи. Од раѓање ја ставам во него, сакаше да се лула, да и свири музиката, дури и преспиваше во него. Сега поголема знае и сама да се пружи да си ја пушти музиката, и различни играчки закачувам на рачката, ги менувам кога и здосадуваат. Дури сега на 6 месеца кога знае да се превртува не сака веќе да седи долго, сака на земја да си "шета". Иначе мене ми е многу згоден релаксаторот за се што треба да сработам по дома, малото во него и ја шетам од соба во соба да ме гледа. Максимално е искористен.
Уште не, дури да се договориме која баба ќе го купи стварно поевтини, или дека на акција се, ама пак не се малку пари за од интернет некако никој нема порачано од тука и зато се думаме