Сите се вдлабнати, не дека не сте го погодиле, затоа исто како кај транспортерот до кај 2 часа, спиење во него не и немај гајле.
Bebe mi e 15 dena, imame mamaroo relaksator a ja stavime vnatre tolku se relaksira prvo se kaka pa trgnuva da zaspie u sustina skupa solja sum i kupila
Види дали ти е релаксаторот 0+ и не пополнувај со ништо, така може беља да се направи. И транспортерите се вдлабнати и релаксаторите.
Јас го купив и да ви кажам да не се зезнете како мене Лулашката функционира ако е празен релаксаторот, ако е бебе внатре не мрда. Плус подлогата е како плиш, за летово ќе држи топло, незнам како не размислив пред да го земам
Офф . Јас па видов дека поназад е пишувано за него, па викам некоја мама може ќе сака да искористи попуст. Ама штом викаш дека не го бива...
Има вибрации? И опција сам да лула? Имам ваков дома, нашиот е без опција за лулање и нишкање, и е жива глупост според мене, не сака бебе да седи во него ич, треба да го лулам јас, така во транспортер ќе го ставам и готово.
Еве што пишува во описот ‘Овој релаксатор може да се користи како клатечко столче, но и во фиксирана позиција, додека потпирачот за грбот може да се прилагоди во 4 позиции овозможувајќи му на Вашето бебе да си игра, јаде или едноставно да се одмара. Релаксаторот Balloon, исто така, располага со нежни вибрации кои го смируваат Вашето малечко и овозможуваат поголема удобност. Во комплетот доаѓа со додатно ергономско перниче кое може да се отстранува, за максимална удобност и правилно држење на главата, со цел да го следи во растот. Вклучен и бар со играчки, со светло, звуци и висечки играчки кои го стимулираат Вашето дете, а постои можност за снимање на порака од 30 секунди за да се анимира.’ Може не е истиот
@marta993 ваквите релаксатори (како тој што ти е постиран) имаат лулање што е мануелно, а не автоматско. Тие со автоматско лулање се покренати, баш како лулашка. Ептен се ретки релаксаторите што имаат и вибрации и автоматско лулање.
Релаксатор колку е за бебе толку и за тебе. Ако треба да го клацкаш цело време плус активност ќе си имаш. Моето не го прифати релаксаторот така да ни оно, ниту јас не бевме релаксирани.
Женски, а мислење за овој? Исто е со мануелно лулање, вибрации има. Ми се сфиѓа ради лежечката позиција, како опција за денски дремки.. И ако не, предлог некој?