Транспортер и релаксатор

Discussion in 'Бебе' started by Sun.shine, Oct 13, 2011.

1. MacenceEna

MacenceEna Форумски идол

јас прилично касно го купив релаксаторот на 4 месеци , ама малата си седеше во него до 7 месеци додека беше помала повеќе на 7 месеци веќе склет ја фаќаше
    Ние имавме релаксатор клацкалка , семестеше на брзина на време , имаше и музика и убаво за бебето
    еве го ! ако имаш од некој да си позајмиш да не купуваш поштпо не се користи долго време :?:

Sanjicka15 likes this.
  2. senjorita.lombardi

senjorita.lombardi Популарен член

и ваков е нашиот релаксатор. Сега за сега брка работа, го сака а за во иднина ке видиме :)

Attached Files:

Sanjicka15 and karak like this.
  3. karak

karak Популарен член

леле каков е ГО САКАМ од кај ти е :lol: :lol:

4. senjorita.lombardi

од Либерта во Неготино, ама немора да значи дека го има само таму, провери кај има производи на chipolino би требало и таму да го има.

karak likes this.
  5. pepus

pepus Истакнат член

Сличен имаме и ние само ние зелен и играчките се други

6. MiAmor

MiAmor Популарен член

од каде го купивте овој релаксатор многу е убав :)

7. MacenceEna

MacenceEna Форумски идол

купен е во германија , ама сигурно може и во Мк да се најде по детските продавници , или на Фб страната од бебесупермаркет. :)

8. MiAmor

MiAmor Популарен член

има сличен на чиполино ама мислам дека овој не може да се нишка

Attached Files:

9. MacenceEna

MacenceEna Форумски идол

Овој на вибрации ќе е сигурно ;) Имаше сличен како мојот само другиот вибрираше 8)

10. Sanjicka15

Sanjicka15 Истакнат член

Еј девојки може ова не е нешто поврзано со темава ама сега ми текна. Дали ви текнува на епизодата од сексот и градот кога Саманта го чуваше бебето на Миранда. И кога и се расипа релаксаторот, па за да го смири и текна да го стави нејзиниот вибратор :D
    Off the topic: Ах, колку ми фали некогаш таа серија :(

cecilia likes this.
  11. ljubicicaa

ljubicicaa Популарен член

мамички ние имаме ваков транспортер, ама уште не го имаме искористено, би сакала да го ставам синко во него и да го нишкам, ама некако ми е како свиткано цело :?: ако има некоја искуство би сакала да го сподели , дали да му ставам некое кебенце или не??
    http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 0233_n.jpg

12. nesa

nesa Популарен член

Незнам колку ќе успееш да го нишкаш во транспортер :^) . Инаку за положбата на бебето ич не му се сеќирај, сите се такви како искривени во транспортер. Можеш да му ставиш само едно чаршавче за да не му биде топло.

13. senjorita.lombardi

и мене во транспортерот ми се многу згужвани децата, за тоа земав реласатор, ама и во релаксаторот не го оставам многу долго оти ми е шубе сепам не е скроз рамен и кога го правам на најниско ниво, ама па син ми денски се навикна да спие во релаксаторот и ако го ставам во креветчето се буди и за тоа кога е буден во раце го дрзам а штом заспие во релаксаторот, а навечер па не го сака релаксаторот туку цела ноќ спие во креветчето. искрено мене ми е по згодно за набљудување додека спие во релаксаторот, и одалеку го гледам како е наместен дали се разбудил или повратил, а во креветчето кога е треба да идам цело време да се наведнам да го видам. ама се си има свои предности и слабости.

14. meU

meU Популарен член

Мила, ако уште малку не го искористиш после сигурно нема да можеш :) , мал ќе му биде.
    А за искривено немај гајле, тие си се направени точно како што треба, и во стомак кога е бебето не е исправено ;)

15. ljubicicaa

ljubicicaa Популарен член

ххе е да во право си, така да да почниме од утре да го користиме по малку :D додуша само еднаш досега го имаме искористено кога си одевме од болница, и сега ни стои в спална :D

16. FamousGirl

FamousGirl Истакнат член

Ја има на Fox LIfe :D

17. pepus

pepus Истакнат член

Идејава со вибраторот ми изгледа одлична баш таа епизода сум ја пропуштила инаку во моментот кога купував релаксатор не бевме при пари зедовме само со нишкање без вибрации ималава сега седи максимум пола саат и тоа само сабајле од 6-8 во тоа време само 30 мин за тоа време мама си вари кафе значи непроценливо време седи во релаксатор значи утре одам по вибратор :D башка повеќќенаменски ќе биде може

18. Cliona

Cliona Истакнат член

Го купивме вчера и можам да кажам дека е одличен, бебушко се смирува во него, едноставно ужива. Секоја препорака :clap:

Attached Files:

• 06.png
      06.png
      File size:
      158.6 KB
      Views:
      264
    MacenceEna likes this.
  19. ana.tinkerbell

ana.tinkerbell Истакнат член

Срце од кај го земавте и колку кошта? сакаме деновиве да купиме и ние па се мислам има различни

20. Cliona

Cliona Истакнат член

Од бебесупермаркет 8 200 сонце, има и други модели ама некако мене овој најубав ми беше а и најпрактичен. Имаат сега донесено нова роба, можеш и на фејсбук страната да види што имаат и да си порачаш да ти го донесат дома или пак да си појдеш на лице место и да си видиш. Конкретно за овој релаксатор јас имам само најпозитивни мислења и топло го препорачувам на сите.

ana.tinkerbell likes this.