јас прилично касно го купив релаксаторот на 4 месеци , ама малата си седеше во него до 7 месеци додека беше помала повеќе на 7 месеци веќе склет ја фаќаше Ние имавме релаксатор клацкалка , семестеше на брзина на време , имаше и музика и убаво за бебето еве го ! ако имаш од некој да си позајмиш да не купуваш поштпо не се користи долго време
од Либерта во Неготино, ама немора да значи дека го има само таму, провери кај има производи на chipolino би требало и таму да го има.
купен е во германија , ама сигурно може и во Мк да се најде по детските продавници , или на Фб страната од бебесупермаркет.
Еј девојки може ова не е нешто поврзано со темава ама сега ми текна. Дали ви текнува на епизодата од сексот и градот кога Саманта го чуваше бебето на Миранда. И кога и се расипа релаксаторот, па за да го смири и текна да го стави нејзиниот вибратор Off the topic: Ах, колку ми фали некогаш таа серија
мамички ние имаме ваков транспортер, ама уште не го имаме искористено, би сакала да го ставам синко во него и да го нишкам, ама некако ми е како свиткано цело ако има некоја искуство би сакала да го сподели , дали да му ставам некое кебенце или не?? http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 0233_n.jpg
Незнам колку ќе успееш да го нишкаш во транспортер . Инаку за положбата на бебето ич не му се сеќирај, сите се такви како искривени во транспортер. Можеш да му ставиш само едно чаршавче за да не му биде топло.
и мене во транспортерот ми се многу згужвани децата, за тоа земав реласатор, ама и во релаксаторот не го оставам многу долго оти ми е шубе сепам не е скроз рамен и кога го правам на најниско ниво, ама па син ми денски се навикна да спие во релаксаторот и ако го ставам во креветчето се буди и за тоа кога е буден во раце го дрзам а штом заспие во релаксаторот, а навечер па не го сака релаксаторот туку цела ноќ спие во креветчето. искрено мене ми е по згодно за набљудување додека спие во релаксаторот, и одалеку го гледам како е наместен дали се разбудил или повратил, а во креветчето кога е треба да идам цело време да се наведнам да го видам. ама се си има свои предности и слабости.
Мила, ако уште малку не го искористиш после сигурно нема да можеш , мал ќе му биде. А за искривено немај гајле, тие си се направени точно како што треба, и во стомак кога е бебето не е исправено
ххе е да во право си, така да да почниме од утре да го користиме по малку додуша само еднаш досега го имаме искористено кога си одевме од болница, и сега ни стои в спална
Идејава со вибраторот ми изгледа одлична баш таа епизода сум ја пропуштила инаку во моментот кога купував релаксатор не бевме при пари зедовме само со нишкање без вибрации ималава сега седи максимум пола саат и тоа само сабајле од 6-8 во тоа време само 30 мин за тоа време мама си вари кафе значи непроценливо време седи во релаксатор значи утре одам по вибратор башка повеќќенаменски ќе биде може
Го купивме вчера и можам да кажам дека е одличен, бебушко се смирува во него, едноставно ужива. Секоја препорака
Од бебесупермаркет 8 200 сонце, има и други модели ама некако мене овој најубав ми беше а и најпрактичен. Имаат сега донесено нова роба, можеш и на фејсбук страната да види што имаат и да си порачаш да ти го донесат дома или пак да си појдеш на лице место и да си видиш. Конкретно за овој релаксатор јас имам само најпозитивни мислења и топло го препорачувам на сите.