Заедно е купен, затоа и се чудам, нема нигде ништо за прикачување на количката, само за во кола има места означени каде се мота каишот и толку
Ако не ти е макаможе да ги сликнеш? Иако нема нигде некоја дупка или дел што асоцира дека е за на количка
Ние имаме сличен, на Bright starts постар модел само. Не е лош, колку што памтам само малку беше бучен кога лулаше и многу батерии трошеше. Ние многу малку го искористивме, 5-6 пати дали го ставивме батко во него. Може беба сега повеќе ќе седи, ќе нема многу избор
Јас го перев во машина. Материјалот што е комплет во машина на 40 степени. Во сушара не сум пробала не знам да ти кажам. Може подобро не во сушара да не ти се собере материјалот па да не можеш да го наместиш после.
Na mojot se vadese materijalot kade sto e bebe i si go perev redovno. Toa e sintetika brzo se susi nemase potreba od susara. I na nego si stoese deka moze da se.pere
Не го ставив во машина бидејќи во него има 2 тврди коцкасти површини (за грб и за газе) што сметам дека ќе се искршат во машина. Деновиве се спремам на рака да го изрибам.
Го расклопив транспортерот за перење, ама сега некако кога го местам каишите не ми изгледаат дека ми се наместени безбедно. Дали имате некое видео/водич како правилно се местат каишите на транспортерот, претпоставувам скоро сите модели ги имаат истите каиши и се местат на ист принцип. Со количката не ми дадоа никаква брошура, таму сигурно пишува.
Јас можам да ти кажам што ми беше битно за седиштето кога го купувавме. Сакав да биде ротирачко за 360 степени, да има изофикс и да има висока оценка за безбедност на ADAC.