Го имав со првото дете. За вибрации и музика користи некоја неспецифична батерија, не се ни обидов да ја најдам да ја купам, и без тоа го користевме. Бебе порасна во него, и сега мајка ми го користи со внуката од брат ми. Мене ми беше многу згодно, бебе внатре и само си го шетав со мене низ станот кај и да одам.
Не сум имала таква мака, може моето помирно било. Нанапред не искочила никогаш, кога беше многу мала само ставав кебенце околу главата дека имаше многу место и некако се виткаше лошо, ама брзо пројде тоа како потпорасна.
Јас го имам од бебе супермаркет розевиот ѕирни им на страната. Се уби од седење во него али тоа е до бебето. За првото ни дадоа мама роо од бебе хоум еднаш не седна во него.
Јас имам најобичен како еден погоре што имаат ставено. Не се клати сам, не врти, нема музика, само некоја вибрација која не ја ни користев А децава се изнаседоа во него. На рамно кога ќе го ставев, како преткаа со нозе сам се клацкаше напред назад. Па да видиш како толку мали, сфатија дека а претнат со ноџе.. се клати и намерно сами удираа со нозе да се клатат Само гледам ретко веќе продаваат такви... се автоматски со милион функции продаваат
Со звуци од природата, да не речам џунглата Имам јас на подарок ми донесоа дури од немачка Има 636363 опции на лулање, од кои е искористена само таа за нишање како нишалче да се клати. И има звук број 1: како тече река број 2: бранови број 3: штурци број 4: врапчиња црцорат број 5: клукајдрвец број 6 ни е недефиниран на мене и мм ама наверојатно е некоја чешма што тече Видете позајмете релаксатор ако седи бебо купувајте ако не, не си фрлајте пари бадијала
Здраво, може ли предлог за седиште во автомобил, на што треба да се пази да има? Бебето ми е еден месец, ама не можам да го гледам како е стуткано во транспортер и сакам да купам седиште што може да се користи за новороденче и натаму. Да биде удобен и квалитетен.
дали во транспортерот се става тетра пелена или нешто? Конкретно еве за од болница изнесување. Одозгора секако ќе биде покриено со ќебе.
Под главчето можеш тетра. Јас ги имав испрано деловите од транспортерот ама пак ставав тетра под главче
Не сум видела дали се вадат деловите од транспортерот за да ги исперам, како го купивме си стои спакуван.
Јас земав едни и се распаднаа на перење,миги вратија сега земав дриги и овие ги исправ пак бебе ке лежи.Подобро е даги испереш
Мене ме советуваа во болница сестрите обавезно да ставам тетра затоа што материјалот на транспортерот не е памук па да не се изиритира кожата на бебо, летно време беше и кожата директно му беше во контакт со материјалот од транспортерот.