Devojki dali nekoja vo skoro ima zamrznato embrioni vo sistina i koja e cenata vo zavisnost od brojot ili...
Zdravo nekoj da se sprema za cryo transfer ? jas ke pravam hormoni pa skrecing ovoj mesec , nekoja za drustvo ima ?
Jas ke pravam sistina ako hormonite bidat ok, no ovoj mesec ke pravam skrecing , nekade okolu 22 , ama sega cekam rezultati pa da vidime , hormoni koga ke pravis ?
Правев крио трансфер на два 5 дневни бластоцисти Направив една глупост , само по неколку дена како брза кучка видов една нова лабараторија и проверив бета хцг ми беше 0.20 Уште немам добиено и на 2 ден од доцнење на циклусот испитав пак бета хцг и резултат 8 Сега незнам што е точно што не ?
Zdravo. Ajde i tuka da prasam. Treba da pravam transfer so zamrznat embrion. Megutoa imam mnogu tenok endometrium. Probavme so visoki dozi na estrofem plus sprej Lenzetto, ama ne biva. Dali mozebi nekoj slusnal za lepenki Climara? Kaj nas mislam gi nema. Dali nekoj ima iskustvo? Dali gi koristel? Kade se nabavuvaat? Ve molam za odgovor.
Дали имаш висок пролактин или си имала ? Високиот пролактин може да направи проблем со ендометриумот ,исто и ако имаш пиено кломифен Лепенките ги има користено моја познаничка , во Систина и ги препорачале , задоволна беше , ги купуваше од Грција, мислам дека и во Бугарија ги има Сепак консултирај се со докторот
So prolaktin nemam problem. A clomifen sum piela , da. I pred 3 godini i ovaa godina vo fevruari. Imav i kiretaza vo 2018 g. Poradi toa sto nemase srceva akcija plodot. Megutoa i pred 2018 g. Endo.mi bil tenok sekogas. Fala ti. Dali bi mozela da ja prasas prijatelkata kolku pari cinat od tamu od kade gi nabavuvala?
Јас сум кај Ивановски , трансфер нареден месец , сега одам за скречинг , хормони беа ок , но поради високо Анти ТПО ке мора интралипидна , примала ли некоја ?
Ти ке бидеш пред мене хахаха , ке споделуваш искуство , јас одам на второ и мн сакам да бидне , кај нас природно не може , мора ивф
И моево прво е со ивф , ако даде Бог ке си има братче или сестричка , ако не нека е здрав и жив , најбитно е да ни биде со лесно