Se tie plus ova e samo transferot, plus terapija,plus pregledi I hormonski ispitvanja. Jas vo noemvri plativ 46000 samo transfer bez terapijata za toj den.
Значи и прегледите посебно и хормони леле дерат, ама за убаво нека е а како оди процесот колку прегледи имаш , и пак каква терапија примаш како прогестеронска или и друга плус
Epa sega nz toa zavisi site sme razlicni se prati endometrium najveke, progesteron da,vitaminska, estrofeni, kleksani... Pak ke recam site sme svoja prikazna.
Цената е само за трансфер. Прегледите не се наплаќаат, се останато на пример испитување на хормони кај нив и евентуална терапија си ја плаќаш.
Девојчиња некоја да се спрема за трансфер на замрзнати? Пиете ли нешто? Како се подготвувате психички, мене тоа ми е најтешкиот дел. Некако од негативни резултати и разочарувања не можам да мислам позитивно… Докторот рече на природен циклус да правиме трансфер. Што се пре од прилика на природен циклус?
Здраво имам мутирани гени F VII, FGB, ITGB3, PAI-1 Дали треба клексани, се спремам за трансфер со замрзнати
Zdravo devojki !!!! Jas deneska 12 den od ET so zamrznati blastocisti !! Napraviv domasen test negativen .... Nekoj so slicno iskustvo ? Iskreno bi trebalo da pokaze dosega na 5 dnevni embrioni !!!!
Ајде почекај уште два дена,испитај си преку крв.Можи имало подоцна имплантација,и тестовите не се секогаш 100% сигурни
Здраво девојки имам едно прашање колку време после неуспешно ин витро е препорака да се оди на следен трансфер со замрзнати ембриони и што испитување правевте кога одевте со замрзнати?
Првите три дена одмарав, ама не се оптеретував многу, се вртев на страни, седнував по малку. После три дена нормално си функционирав, без некои поголеми напори.
И мене така ми кажа, ама јас три дена полежав Се префрли ли ти? Те читам одамна, ти посакувам многу среќа
Zdravo Denes mi e 6 den od transfer Imam kiselini, gadenje, vrtoglavici i gasovi Embrionot mi e 5 dena Dali mozam da napravam domasen test? Ili da cekam beta uste nekoj den?