Здраво, пијам циклопрогинова само бели,. Не кажа докторот за овулацијА, но сметам дека немам. Дали ако не се случи овулацијА ке нема успешна трансплантација. Имам само една бласто. Може ли и при одмрзнување да се случи нешто
Doktorot znae najdobro mila ne grizi se,i jas pochnav cikloproginova od vtor den na ciklus samo beli i fala mu na Boga pozitivna beta i prodolzuvam da gi pijam a do koga ne znam,slushaj go doktorot toj znae shto i kako treba, a za odmrznuvanjeto mnogu retko da se sluchi da ne preziveat taka da ne mu ja misli mnogu i moli Boga da bide se vo red stres najmalku ti treba sega.So srekja mila i da ni se pofalish so pozitiven test❤
Последно во Штип кај Органџиски Имав најдобри резултати во однос на извадени јајце клетки и оплодени на 5 ден бластоцисти Јас очекував по неуспешен обид( после неколку неуспешни кај него ) барем една консултација да се направи Да ми даде некоја насока...да направам други испитувања или некоја терапија ..
Смени си лекар ако не си задоволна. На сета мака и пари па и муабет нема да сака да прави со мене… бре! Не се откажувај, јас со четвртиот доктор имав успех.
Zosto ne otides kaj Dr Tatjana new born zenava e taka posebna taka vnimatelnaaaaa taka empaticna i ohrabruvackaaaaa otidi mislam dekaa imaat besplatna konsultacijaaa
Секој може да ти каже од каде е најзадоволен, и кој каде имал успех. Имаш ли уште замрзнати? Отиди на консултација кај повеќе доктори со цела историја, објасни и ќе видиш од кој ќе бидеш најмногу задоволна. Еве јас со Лазаревски имав среќа. По посветен доктор не сум имала. Толку стручен. Тоа е мојата приказна, не значи дека сите треба да се согласуваат. Немам искуство со Органџиски ама немам слушано баш многу добри работи. Имате ли некоја посебна дијагноза за неплодноста?
Inaku sega mi kazaa za doktor vo Grcija , imam negov broj i denoviv Не е проблем и да се плаќа консултацијата ... мислам дека e ke mu pisam Cenata х Имам уште 2 замрзнати , дијагнозеии7јјјјјјјиииииибијоијхк Имам уште 2 замрзнати, дијагноза немам Докторка гинеколог ми препорача некој доктор во Солун па сега се мислам дали таму да одам или кај др Митко Ивановски во Систина
Dali nekoja vo skoro vo sistina platila godisna participacija za cuvanje zamrznati embrioni I kolku e sega ?
Zenski se spremam za transfer so zamrznati pa sakam da ve prasam kakva e procedyrata fakticki posle ciklusot kolku dena se pravi postapkata fala