Kolku vreme posle negativna beta moze da pravite transfer so zamrznati blastocisti? Dali nekoj sega brzo pravel vo sistina i koja e cenata
Ciklus nemam seuste dali otkako ke zavrsi ovaj ili nareden vo avgust,mozes da mi objasnis kako odi postapkata moze i vo poraka
И тука же го пишам истото и во темата со Вонтелесно го поставив прашаљњето. Ве молам за одговор која има искуство со ова. Имам дилема треба да прафам трансфер со замрзнати тридневни ембриони со добар квалитет. Дали при одмрзнување може да не преживеат и дали се имате соочено со нешто вакво?
Јас правев трансфер на два замрзнати пет дневни ембриони. Помина без никаков проблем и двата беа одлични.
Да едното бебувче само. 13та недела сум. Да ставив и вагиналета го прашав ембриологот ден претходно стависи рече нема проблем никаков.
Ве молам споделете искуство за трансфер со замрзнати тридневни ембриони? Што терапија/витамини примавте и дали имаше позитивен исход?
Фала секаде Господ да дава ваква среќа Правев само припрема на ендометриум со таблети. Потоа на 15ти ден од циклус почнав да се боцкам со Пролутекс и фраксепарин. Многу полесно е до замрзнати ембриони по безболно и побрзо.
Девојки,некоја од вас да правела криотрансфер на 5 дневна рана бластоциста пред замрзнување која после одмрзнување продолжила да се развива и бил успешен? Ме утепаа деновиве во исчекување
Zenski dali imate iskustvo na priroden ciklus i ako spored blastocistite vi se padja ovulacija primer sreda a nedela da treba transfer a tie ne rab vo nedela sto se pravi vo tie slucaevi fala mnogu poz
Девојки,ако има овде пациентка на Ивановски која правела криотрансфер на 5 дневна бластоциста на вештачки циклус ако може да ми пише во порака. Тенкс