Мене не ми дадоа циклопрогинова, имам 3 кутии, ако на некоја и треба, ги поклонувам. @orhidea242 сега од тука ќе купам пролутекс, ако ми требаат и понатаму ќе земам од таму. а во косово колку се? со среќа и со успех
единствено ме фаќа страв ако ембрионот не се одмрзне... ете тоа сакав да пишам тука... друго не.. и многу сум нервозна денес... на работа лудница...
Девојки да ве прашам нешто....пред малку дома ми се слоши,онака пред онесвестување,и ај се вратив некако со шеќер и вода...бев до вц и на хартија минијатурна,ама многу мала капка крв свежа...што може да биде?6 ден од трансфер ми е
Без гајле сигурно е имплантација Уживај и гали меше Ѕвездичка, јас два пати правев трансфер со замрзнати ембриони и никогаш немало проблем со одмрзнување. Само опуштено, мисли позитивно
Јас никогаш од Косово несум зимала некако не ми е сигурно пеолутексот до 13 недела го примав со кринон
I mene istovo me plasi... Lani imav eden transfer so zamrznati, odmrznaa dve embrioncinja, ama ednoto ne prezivea odmrznuvanje, pa mi vratija samo edno. A jas si mislev, ako ednoto ne prezivealo odmrznuvanje, koja e verojatnosta deka drugoto e dobro?!. Trista filmovi vo glava... Ama ajde da ne razmisluvame na loso, se ke bide dobro
Мене ивановски ми кажа дека многу ретко не преживуваат одмрзнување. Порано почесто се случувало, ама со некоја нова постапка, не би требало да нема одмрзнат ембрион.
Ne misli na takvi raboti.Misli kako galis mese.Istoto go prasav embriologot,pred nekoe vreme bevme na pominuvanje pa da ja vidat malata.Se zapoznav so embriologot nova bese.Zamena za Mimi.I kazav deka imam zamrznato 4embrioni i planiram transfer vo skoro vreme.Prasav dali ima sansi da ne preziveat.Rece epten vo retki slucai,vo posledno vreme vika ne se desilo embrion da ne prezivee odmrznuvanje.Taka da ne si go zamaraj glavceto.So sreka
Бидна мојот трансфер денес. @Hopeful girl ме прашуваше. Големо фала,за подршката на : @Bubce38 @kukla21 @Tukituki @stevemila @Nina 2014 @Meckicja @Melek 36 @Stara @@nn@ @Lanic @orhidea242 @Ano И на сите други кои ми помогнавте со советите ♥♥♥
Со лесно да ти поминат овие две недели. Уживај во прекрасното време и чекаме да се фалиш со полно меше.
Mene Mila proluteks Dr po et mi gi zameni so progesteron depo po et prasaj si go i ti dr za toa nesto
Вчера таму примив 1депо, и од денес до тест ми рече да продолжам со пролутекс. Значи примив 2пролутекс, една депо, и продолжувам со пролутекс. Ембронот беше 5c1g но ... можеби тоа е јуначето
Јуначе на мајка ќе биде, ќе видиш! Гали меше и јуначето ќе си седи таму 9 месеци Со лесно да поминат две недели и да биде висока бетата!