така е - нема правила. Се надевам на најдоборто Во деновите после трансфер, претходните пати, воопшто не пиев кафе. А сега - душата ми бара... си направив едно ретко и си го испив на раат. Еве благо воопшто не јадам
За ништо да не се стегаш се даси јадеш и кафе да пиеш јас после недела дена на водно бев со кола на кафе не се оптеретувајте нр мислете лошо после 10 дена наоравив тест кој беше позитивен.Со срека
Девојки мојот тест негативен,преку крв исто негативен...13 ден.Остана уште еден јунак замрзнат,колкави се шансите со еден незнам,али најверојатно нема правила.На сите ви посакувам среќа,нема разочарување одиме понатака.Што е наше ќе си дојде,ве охрабрувам со позитивна мисла и ако може некој да ми каже мислење кога е најдобро да си го земам јуначето?)Убав ден
Направи пауза од 3 месеци и земи си го јуначето кај тебе. Убаво кажа, нема правила дали љ, 2 или 3 ќе бидат вратени. Многу жени имале трансфер до 1 јуначе и успеале. Јас имав бев една од нив. Ти посакувам повеќе среќа следниот пат.
Фала,така и мислев ...доаѓа лето,малку одмор да земеме па да се вратиме со нови сили,а и не се знае никогаш може и нешто природно да се случи.Фала на одговор и подршка!Меѓу вас силата никогаш не ме напушта
Баш ми е жал... ама ме радува што си имаш план за понатаму, супер ти е идејата одмор малку, па здравје август, септември или како ќе се договорите пак трансфер. А кај кој доктор си? Извини, не ги памтам сите, можда и другпат сум те прашала... Ја сум у „чекална“ до тест со мојот последен јунак
Devojki moi, Utre vo 13h transfer...denes vozbudena, uplasena...kako prv pat da mi e...prasanja i stravovi eden kup...
со среќа и со лесно! Колку ескимчиња планирате да вратите? Нема што да се плашиш, тансферот е убав, освен полната бешика.
@Ѕвездички , Маци како е? . А на Ѓурѓовден да мочнеш?. Ми тупка срце за тебе @Nina 2014 Ниничка со среќа малечка, овој пат да биде вистинскиот
Мм никако нејќе порано од терминот за тест што ни го кажа докторот, а тоа е 9ти мај. И тоа преку крв сака. Фала ти што мислиш на менеsun:
Pomina transferot,dve embrioncinja kaj mama vo mese Terapija estrofem 3*2, nivestim inekcija sekoi dva dena po 0,5,crinon dva pati na den, aspirin i neofolik. Toa mi e terapijata... Sega Gospod licen...
Ајде со среќа Уживај сега опуштено. А што е тоа нивестим? Среќа немаш клексани, тие мене мноооогу ме болат.