во среда ќе објавам ја нестрплива, нервозна, поспана, со еден куп модрици од инекцииве уште утре и ете ја среда кај толку чекав, па за ден два .... ќе почекам
Pa lezev prvite tri dena, taka pointenzivno,vcera i denes se razdvizuvam niz doma. Se smeam so mm izigruva domakinka, pusta masini, gotvi. A nikogas toa ne go pravel. Malku me fakaat nervozi, nekako nisto ne osekam osven mnogu slabi menstrualni bolki i bradavicite bolni i osetlivi na dopir.
Иста ситуација беше и кај мене три дена лежев после си шеткав низ дома,а нервозата ја решавав со грицкање бадеми лешници и еден куп филмчиња.Релаксирано само и мажите нека се навикнуваат на новата состојба да си преземаат повеке домашни обврски. Хахаха така барем се изјаснува мојот.Господ да не дарува па тоа најмалку да не замара.
Вчера имав пишано мислење дека едвај чекам да дојде денес, верував дека ќе објавиш висока бета, но го избришав за да не правам притисок. Многу ми е мило, честитам!!!!!! Со убаво да си оди се' и со лесно! Гали меше и рилекс Да се множат високи бети!