Na 28 ponedelnik mi bese transferot, od sinojka imam bolki kako za dobivanje i mnogu malku sukrvica celo vreme posle transferot! Mozno li e da dobijam so ogled na toa deka transferot mi bese kasno na 20 den od ciklus? Od terapija i estrofen i progesteron.
Симптом за добивање е исто и симптом за бременост. Исти се. Ти мисли дека е позитивно и така ќе биде.
Бхцг на 10 ден од трансвер 2201. Вратена 1 бластоциста. Не е малку чудно што е толку висока врадноста?
Ништо не е чудно, ич не се секирај, веројатно рана имплантација. Вредностите на Бхцг може да варираат и до 20 пати, значи некоја ќе има вредност 100, друга 2000. А таму кај што претпоставувам дека ти оди паметот, вредностите се во рангот на сто илјадарки. Размислувај позитивно, дека е едно многу здраво бебе или можеби идентични близначиња. Со среќа и само убави мисли
Nemozev poveke da cekam sabajlevo go napraviv testov, a doktorot ne bil narabota pa planiram vo ponedelnik kako sto i trebase da pravam beta!
Секако е многу рано за на лекар, прво бета, па ќе си закажеш преглед Е баш ми е мило што има убави позитивни вести во темава
Ти благодарам што ме мислиш. Нова бета не направив, ќе одам на преглед ама требало 2 недели по денот за тест. Јас многу рано го направив па ќе чекам сега. Ќе пишам да Ве известам, зашто мислам покарактеристичен случај е и ќе биде од интерес за новите трудници.
Ima novo????!!Yupiii Cestitki mila.So lesno da mi ti e.Kolku vreme pomina od prethodnata bremenost?Jas sum veke zagreana za sledno ivf so zamrznati
По трстот и бхцг изгледа има, ама не сум била на птеглед, рано е. И ништо не чувствувам, од симптом ни мало с. Од претходно раѓање поминаа 10, 11 месеци. Воопшто не ми беше до ова сега, ама годините ме газат па побрзав, а и мм многу сакаше. Ајде да ти се враќа! И штом сакаш ќе биде уште побрзо inlove: