Ne lezev, celo vreme na noze, jadenja za deteto i sokovi cedev, kapev, jadenja za nas, cistenje, se bukvalno i na noze po cel den, go krevav vo race. Nemam koj da mi pomaga. Taka pravev. Ako treba ke bide. I prviot pat ne lezev no bev poslobodna i 3 dena odmarav poveke no ne celosno vo krevet.
Ве читам и ви се радувам на позитивните тестови. Со среќа мајки лавици, само да се множат позитивни тестови. Кога ќе ми текне на времето кога и јас како вас се тресев после ЕТ, чекав ден за бета, плачев после секор неуспешно ИВФ....се се заборава кога ќе го земеш богатството во раце. Само позитивни мисли и се ќе си дојде на свое место
Девојки да ве прашам каде најмногу и наисплатливо е да зачувами да замрзнам ембриони.ГАК,систина,ремедика,њу борн....или.....Нешто со прифатлив македонски буџет Ви благодарам ❤❤❤❤
Vo new born bese doskoro 43000 den za pet god da gi cuvaat e sega Kako e nez posto nie nemavme zamrznato oti imav samo tri embrioni
Ние во њу борн плативме 30000 и нешто не се сеќавам точно за една година,секоја наредна година ни кажаа дека се доплаќа 6000 ден.
Абе сега ме замисли,изгледа и јас толку платив....Извинете за погрешна информација,се збунив со цениве...Така беше да,24000 и 6000 секоја наредна година.се извинувам
Во Систина е 43000 и ми рекоа по 184 еур годишно, дефинитивно најскапо, дали некој правел скоро во Плодност трансфер со замрзнати и колку чини целата процедура?