Ние во Ремедика плативме 34000 за 5 години чување на ембриони и јајце клетки. Вака испаќа дека се најефтини за чување од приватниве. Систина е дефинитивно најскапа.
Jas transverot go napraviv vo Sistina tamu i mi bea ostaveni embrionite posle neuspesnoto ivf vo mart. Znaci terapija estrofen od vtor den nekolku dena pred transfer dekortin, clexan i cardiopirin, crinon gel, denot pred transfer progesteron depo amp od vitamini premama folna vit D i E od predhodno i na 14 den pozitivna beta! inaku transferot e 27000 ama jas pred dobivanje pravev i skrecing toa bese 6000.
По терапијава како кај Ивановски да си била, честитки !!! Извини не знам дали си веке породена дај Боже сите да се истребеме од овде ме интересираше цена , читав и наназад за да си бидам спремна , ти благодарам многу ***
Во Њу борн е 35000. Во таа цена е трансферот и сите прегледи пред трансфер. Терапијата не. Не сум правела...ама се спремам па знам Женски...дали мислите дека е лошо ако за вториот трансфер отидам кај Трајковски а првиот веќе го правев кај Гружарова? Не дека сум незадоволна од неа...ама сакам да пробам друг пристап...
Не е воопшто и нема љутиш тука.Секој си го одбира др. кои мисли дека за неа е правиот.Ти посакувам успех.
Девојки , колку циклуси после неуспешно ивф треба да поминат за да се направи трансфер со замрзнати ембриони?
za transfer so zamrznati mozes da pravis i posle dva do tri ciklusi posto nema da imas posle bockanja samo terapija za endometrium ke imas
@Ѕвездички @Saba08 Докторката беше на одмор, во среда се враќа и одма ќе појдам. Вечерта ќе дадам инфо
Помина и мојот прв трансфер со замрзнати ембриони денеска. Вратени ми се 2 ембриона едниот C8-G1 и другиот "compaction". Се надевам дека ова значи добар квалитет па со господ напред за 2 недели ќе чекаме резултат
Ајде со лесно овие две недели, позитивна мисла и висока бета! Нека си уживаат сега ембриончињата, да си растат во меше