@mici-22 Со успех да биде, да не радуваш за 2 недели! Денес бев на прво ехо. Едно бебе е. Едно и беше вратено. Вредноста на бета хцг беше многу висока па мислевме може едното се поделило на две.
Искрено, со таква вредност јас бев сигурна дека се две. Ама, како мајка на близнаци ќе ти кажам дека, многу е убаво, нема што, ама и многу е потешко и за носење и за гледање. Важно дека сé е во ред, ти посакувам лесна бременост и сега, уживај само!
Nema vrska vrednosta na betata za bliznaci tuku kako ke se duplira dvojno trojno Da so dobar kvalitet ti se embrionite I mojot edniot bese osumkletocen I ete ne vo 16 ned od bremenosta istoto ti go posakuvam I na tebe za dve ned so visoka betahcg
Бев убедена дека е машко Сеедно, дај боже да се исполни желбата второво да биде момче, но ако не биде само да е живо и здраво, па здравје 3тото ќе биде
Нека се живи здрави, тоа е најбитно, не ми значи полот ама ајде да се насмееме. Сите Господ да ги израдува дсо пород, тоа е најважно.
Cestitkii so lesno vleci me za nos.Kaj mene bese vrednosta 1400.Trajkovski bese siguren deka se dve,ama edno bese.Nek mi e ziva i zdrava.Sleden transfer se nadevam na uspeh So sreka mila.Cekam ubavi vesti.Sigurna sum deka ke uspees
Девојки, кога сте се спремале за трансфер, при тоа докторот ви кажува дека ќе се почне со естрофем од 2-3 ден, дали претходниот циклус нешто земавте? Јасмин, циклопрогинива....
jas nisto ne sum zemala od prethoden ciklus.koga dobiv pocnav so cikloproginova samo belite od 2 ili 3 den mislam dekq pocnav