Не се замарај, штом ти рекле во понеделник, значи не е доцна, секако бластоциста ќе вратат во меше. Ајде убави мисли викендов и се' ќе биде добро
pred et bese ama se javi polip i poroa ne napravivme transfer embrionite moite dve junaci gi zamrznavme
Ако се замрзнати на 3 ден и планираат трансфер на 3 ден, ги одмрзнуваат и одма ги вракаат, а ако го чекаат до 5тти ден по одмрзнувањето го чуваат уште 2 дена. Зависи од проценката на докторот. А дали ќе се одмрзнат....ретко, мн. ретко не се одмрзнуваат, но тоа не е до одмрзнувањето туку до ембрионот. Ќе се одмрзни но нема да се развива или ако се чека до 5тии ден може да престане да се развива. Мебе ми кажаа така и така бидна. Тоа е вистината ама треба да сме позитивни и да мислиме на убаво.
@Nane26 еве имаш тема за трансфер со замрзнати, прашај тука, можеби некоја членка има повеќе информации.
Девојки четврток ќе биде трансферот.Утре го одмрзнуваат ембрионот и го враќаме на 5 ден.Се надевам на среќен крај....морам
Одлично! Убава мисла, се' ќе биде добро Доста му беше на ембриончето таму, сега кај мама во меше ќе си седи, таму ќе му е топличко
So sreka i sekako ke bide so sreken kraj. Da dade Bog da si guskaes vo skoro vreme edno malo dusice. Ti ja pustam seta sreka i te guskame so Daria
Пред еден час завршив.само што земав да ви пишам дека трансферот заврши,се беше супер....си го земав јуначето.Од терапија аспирин,утрогестан и на 4 дена инекција прогестерон депо!Голем празник денес па нека ни се исполни најголемата желба!Чекаме сега 14 дена
Со убаво и да не израдуваш за две недели.Да денес и голем празник и мене ми беше убав ден и на сите до една до година со полни раце и полно срце.Секое добро
Е, премногу ми е мило! Сега јуначето да ве израдува за 14 дена, ти посакувам да ти се исполни најголемата желба! Гали меше, уживај и брзо да помине времето!
Да фала богу помина,преживеав Али страшно беше ,кога се ќе се собере,али ај да се надевам на позитивен исход после ова
Падот на имунитетот ќе го толкувам како позитивен знак Важно помина, сега со убави вести да ни се јавиш