Ајде душо, со среќа, брзо да ти поминат наредните две недели. И кај мене вратија 3 Првава недела брзо ми помина, ама сега вторава од што се плашам од исходот бавно оди
Знаев дека уште на една феминка и беа вратени 3 ембриони ама незнаев која ,еве ти си била да не си сама кој ден ти е денес и на кој ден ти беа вратени?
За две недели да се фалиш со висока бета сега уживај релакс и бебињата нека си растат во мешето на мама
Каде е трансферот 300 евра,јас за трансвер на замрзнати плаќав 30000 во њуборн.Ако може да гинпрефрлам на друго место,или и за тоа треба да плаќам.
Со висока бета да не израдувате... сакав само да ве прашам докторот одлучи колку ќе врати ембриони или заедно со вас?
Кај мене ембрионите беа замрзнати на една сламка и ќе требаше некој да се уништи. А во мојот случај се работи за веројатност, од надвор ембрионите се супер, меѓутоа генетски не се знае кој е добар. Затоа заедно со докторот решивме да ги вратиме сите.
Jas imam 4zamrznati... i se spremam po veligden za transfer pa zatoa prasav... fala ti... i ajde da ne izraduvas so trodupla beta