Jas gi prefrlav od nyborn vo remedika ne plativ nisto za prefrlanje samo transfer plativ 22 000 denari.
Сепак кај мене е биохемиска бременост два теста позитивни ,а бетата ниска @Melek 36 ти реков не си сама , немам повеќе замрзнати ,а дали ќе се решам за ново инвитро тоа се мислам...
Probaj uste ednas ne se misli mislam ti za vtoro dete se mislis, tolku imame pominato pa uste ednas e samo kapka vo more ke go izdrzis i toa ama barem uste ednas probaj
Ах бе душо, баш ми е криво. Колку се израдував само кога пиша дека е позитивен тестот. Да сме живи и здрави, па тоа што е. За мене и ова е напредок, никогаш досега бетата не била позитивна. Те гушкам силно, исплачи се, извикај се, за да ти олесни малку
Женски, на кој ден правевте трансфер со припрема? Од прв ден земам естеофем 3*2. И треба 5 дена пред трансфер кринон и фраксипарин. Е сега на кој ден најчесто е трансфер? Со бластоцоти на 5 ден замрзнати.
Честитки мила стигна до трансфер. Мојот беше на 15 ден од циклус исто на 5 ден замрзнати. Стискам палци за тебе
Супер...чекаш тест сега? Јас на 20 ден...да не е многу касно се мислам...затоа прашувам другите кога правеле...
Мислам дека и @princess5 е повеќе од 15 ден. Кога докторот ќе каже дека е време тогаш и јас бев со естрофем 2×2 а сеа 3×1 значи кога ќе биде добар ендометриумот тогаш ќе биде и трансферот. Не се секирај не е касно. И да чекам тест. Со Господ напред утре ќе знам дали имам нешто во мешето
Не се секирај, не оптеретувај се. Индивидуално е тоа, докторот ќе види кога е спремен ендометриумот. Не можам да се сетам која беше, имаше една членка на 20-ти ден трансфер. Те чекаме утре со убави вести! Бета ќе проверуваш утре или домашен тест ќе правиш?