Јас оти две години пијам од најскапите и еден куп суплементи и витамини па гледам ламбата ја скршив Со среќа @eta Нека ти биде ова последната битка
Ti ja pustam cela sreca ova ivf da ti bide uspesno na prviot rodenden na mojata kerkicka ti ke imas et i ti posakuvam i ti da ja osetis kolkava e taa vozbuda da se sprema rodenden na svoe cedo
Ти благодарам мила Најсрекен роденден на малата Михаела, убаво да си поминете во петок Се надевам дека еден ден, и јас на своја кожа, ке ја осетам таа возбуда
Да, @0ли ,ти благодарам на вниманието . Бидна трансферот. Вратени ми се два ембриона во стадиум на морула, па сега започна одбројувањето . Истата терапија како и пред трансферот, само што сега освен утрогестан 3 х 200 мг. примам и пролутекс секој ден. Се надевам дека сум добро покриена со терапија . Си одмарам, се излежувам, мажот ми ме разгалува . И така .
Уфффф добро е! Супер си покриена со терапија, исто и јас примав после трансфер. Уживај, одмарај, разгалена биди! Многу среќа ти посакувам и со успех да се намести коцкичката каде што треба @Alishan30 И тебе со душа те чекам!
@0ли, @Alishan30 , @Bubce38 , ви благодарам многу на убавите желби . Дај боже, сите да бидеме срекни, исполнети и со бебче во раце Ве .
Здраво Бубче Одлично се чуствувам мила , овој пат ептен сум опуштена, па ке видеме. Денес ми е седми ден после трансфер. Овој пат, симптоми решив да не приметувам, па не ја ни отварам темата "вештачко", зошто не сакам да читам кој какви симптоми имал, па да се прашувам зошто и јас ги немам Читам повесели теми на форумот, како "40-ка", темите за книги и цвекинја . Голем поздрав и до тебе мила, благодарам што ме мислиш, и се надевам дека кога ке ја отворам темата "вештачко" ке бидам пријатно изнедадена .
Devojki sakam da ve prasam kolku treba da se lezi posle trensver jas cekam da dobijam za edna nedela i ke pravam transver so zamrznati embrioni ama doktorot mi vika deka samo 3 dena ke imam boleduvajne.
матичниот ќе ти даде 7 дена боледување а потоа со изврштајот од доктор кој ќе ти прави трансфер се носи во фондот заедно со упат од матичниот и до 14 ден си покриена со боледување,со среќа чекаме убави вести
Јас планирам 2 дена да сум дома, вклучувајќи го и денот на трансфер, и да се вратам од 3от ден на работа.
Jas ne ziveam vo mk se plasam deka so tri dena boleduvajne nema da se fati rabotata mi e cel den na noze