Морам да признам дека и јас речиси сè што сум испитала, сум испитала читајќи. Ако ти е полесно тебе и ако бидеш пораат, провери си ги хормоните. Не е убаво нешто пред трансфер да те мачи, таму да ти е умот и да се секираш што не си проверила. Но ако решиш да не ги проверуваш работите пред трансфер, тогаш опушти се и чекај си трансфер и висока бета. Ќе се склопат коцките, ќе биде добро
Така е @0ли и јас така размислував сега, поарно се да испитам, нема да имам мир само да седам и да чекам. Па што биде нека биде
Devojki denes mi e 5 den od transver napraviv domasen test izleze vtora linija ama nekako mn bleda edvaj se gleda
Da, se gleda linijata, a za nekoj den ke bide uste pojaka, beta hcg e uste nisko zatoa, bidejki e 5 den od transfer, vo sekoj slucaj zasega imas uspesni rezulatati, a so koj test za bremenos pravese
Леле не знам не ми се верува после 7 години да видам втора линија се надевам се ке биде како што треба
Cestitki mila Gali mese i konsultiraj se ako pies aspirin moze ke ti go prekine poradi krvarenjeto...
Fala duso ne pijam aspirin stavam samo utrogestan dve nautro i dve vecer od po 200 mg i progynova 3 pati na den od 2 mg