Леле честитки. Баш пред неко време те помислив дека одамна не сум те прочитала по темиве. Со лесно до крај.
Многу ми е мило,случајно прочитав,со среќа и најлесна бременост да си имаш до крај. Издржливоста и борбеноста се исплаќаат секогаш. Бацни ја Дариа кукла машала колку пораснала
Се е до мозокот Лесно е сега да "солам" памет, ама од оваа дистанца само сум се оптеретувала и тоа било проблемот (по мене). Без откажување и ќе биде Аииии Колку убава вест. Со лесно мами
Devojki fala od srce na site Nego da prasam, denes 7 nedeli. Proveriv D dimeri, Trajkovski kaza super se nema potreba od Clexane, kontrola za 3 nedeli. Ne e rano od Sega da prekinam, nekako strav mi E, rano mi izgleda. Za Daria se bockav do kraj
Nema termini za kaj transfuziolog. D dimeri ipsitav vo privatna labarartorija,300 i nesto mi se. Trajkovski vika super se da ne se bockam ama mene mi E strav da prekinam
Mene za utre mi potvrdija redovna kontrola bas ke prasam sto praime sega so situacijava. Ako moze nekoe apce da dade da odmoram malce od igli
Со коронава се е крш на трансфузиологија само до лабораторија можеш да стигнеш. Да пробаш со упат од општ матичен со шифра варикозни вени. Друг опција е приватно, ама нема рефундација.
Јас одам во "8ми Септември" кај доктор Русе на трансфузиологија..секој месец со итен упат,испитувам ддмери и хемостаза и ми дава извештај.Е сега што нема нигде клексани незз што ќе правиме .
Na privatno ispitav d dimeri. Sega najdov kontakt od transguzilogot, so odev za prvoto kaj nea. Kaza ok se d dimerite nema potreba za kleksan, kontrola za 3 nedeli, tamam upatot mi E na 29ti
Да не бидам погрешно сфатена ама ве молам инсистирајте да обрнат внимание на хемостазата,бидејќи е исто битна ако не и повеќе од димерите во ординирање клексани.
Може малку поконкретно?Кажуваш дека е важно да се примаат?Јас сега чекам резултат и незнам што ќе правам затоа што нигде нема клексани