Devojki da ne znaete sistina kolku pari e za zamrznuvanje na 3 meseci ili ista r cenata i za 3 i za godina
Cenata e ista, a odlukata koga ke gi vratis embrionite e tvoja, dokolku ne se iskoristat edna godina povtorno sleduva godisna doplata
Здраво девојки ме интересира дали некоја имала слично или исто искуство со покачено тсх пр. Мене ми е 5.28 дали би имало шанса за успех за трансфер со замрзнати ембриони или да почекам уште малку да се симне, дека викаат нели за бременост е најдобро 2-2,5 да биде. Ви благодарам однапред
Razgovaraj so doktorot, no mislam najdobro e da bide od 2 - 2,5, so vredost 3,8 dve nedeli pred transver go srediv so eutirox daden od doktor po nuklearna medicina, ne e nisto strasno za brzo vreme se sreduva so terapija, sega redovno odam na nuklearna medicina i gledam pred transver da imam vredost okolu 2
Претпоставив дека е така ама сакав да слушнам и некој со исто искуство. Кај мене е проблем тсх веќе 2 години или е превисоко или е прениско,ама ајде да се надевам дека за скоро ќе го средам пред 2 месеци ми беше 15 така да имам надеж. Во секој случај фала ти многу за споделеното искуство.
И јас чекав да ми се јават . Пошто така ми кажаа. Подобро јави си се . И си плативме се ок. Ниту документ,договор ни испратија ,ништо . Само уплатницата ...ја имаме.
Zdravo devojki, Ve molam dali nekoja od vas ima info koja cena e prefrluvanje na zamrznati embrioni od Sistina vo New Born ili Remedika?
Девојки, колку чини консултација + обид за трансфер со замрзнати ембриони во Ремедика/Плодност? Ве молам за брзи одговори, ми треба за следнава недела најдоцна.
Дали некоја правела криотрансфер на природен циклус кај Д-р Лазаревски? Ве молам за искуства со докторот? На кој ден од циклус се оди на прв преглед? Отприлика колку пати се прави ехо пред трансфер? Дали примавте некаква терапија како подготовка? Јас сум со добар ендометриуми редовни овулации.