Трајна депилација

Дискусија во 'Тело' започната од Sophy14, 18 август 2010.

1. bookslover

bookslover Популарен член

Се зачлени на:
    8 мај 2016
    Пораки:
    2.046
    Допаѓања:
    8.081
    Ласерската епилација е 6 третмани пакет и плус имаш два од нив за понатака за одржување. Пакет од 6 третмани е 6500 денари и можеш да си ги цепкаш на секое одење да си плаќаш, не мораш наеднаш да ги платиш.

Пред да одиш треба да се поминати 3 недели од последната депилација а измеѓу периодот треба постојано да се бричат. Најважно е дека третманите се прават на 6 недели. Јас ако сум искрена ме болеше премногу иако сите викаат дека не боли и не осеќаш ама мене ме болеше зошто тој дел ми е ептен нежен а влакната цврсти и црни. Иако е краткотрајно мислам дека господ во пижами го видов :D

Така што да не те обесхрабрувам, кај мене имаше ефект и ми исчезнаа, сега пример на 4-5 недели ќе ми се појави по некое влакно и си го вадам со восок. Се надевам одговорив сѐ што те интересираше меѓутоа ако има уште нешто слободно прашувај :D

На Blackandwhite123 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. yourfavorite

yourfavorite Истакнат член

Се зачлени на:
    3 ноември 2020
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    7
    Zdravo devojki,
    Pocnav so laserska epilacija na pazuvi i primetiv promena vo potenjeto. Nikogas sum nemala problem bukvalno kapki da mi tecat i da mi se pravat krugovi.. Primetuvam i promena vo mirisot, koristam dezodoransi i priroden i dove, dzabe. Dali ima nekoja so ist problem da spodeli dali ova se resava ili da prekinam so vreme? Inaku zavcera pravev 2 tretman, prviot bese pred okolu 6 nedeli..