Ласерската епилација е 6 третмани пакет и плус имаш два од нив за понатака за одржување. Пакет од 6 третмани е 6500 денари и можеш да си ги цепкаш на секое одење да си плаќаш, не мораш наеднаш да ги платиш. Пред да одиш треба да се поминати 3 недели од последната депилација а измеѓу периодот треба постојано да се бричат. Најважно е дека третманите се прават на 6 недели. Јас ако сум искрена ме болеше премногу иако сите викаат дека не боли и не осеќаш ама мене ме болеше зошто тој дел ми е ептен нежен а влакната цврсти и црни. Иако е краткотрајно мислам дека господ во пижами го видов Така што да не те обесхрабрувам, кај мене имаше ефект и ми исчезнаа, сега пример на 4-5 недели ќе ми се појави по некое влакно и си го вадам со восок. Се надевам одговорив сѐ што те интересираше меѓутоа ако има уште нешто слободно прашувај
Zdravo devojki, Pocnav so laserska epilacija na pazuvi i primetiv promena vo potenjeto. Nikogas sum nemala problem bukvalno kapki da mi tecat i da mi se pravat krugovi.. Primetuvam i promena vo mirisot, koristam dezodoransi i priroden i dove, dzabe. Dali ima nekoja so ist problem da spodeli dali ova se resava ili da prekinam so vreme? Inaku zavcera pravev 2 tretman, prviot bese pred okolu 6 nedeli..
Дали некој одел на ласерска епилација во gpoint ? Ме интересира дали прават околу аналниот отвор и целиот задник
Здраво, ме интересира дали ги знаеш цените и за другите делови од телото, пример интима? Или од третман оди тоа… не се разбирам баш, за првпат разгледувам можност за ласерска епилација и се мислам дали да направам. Степен на болка? Фала ти!
Извини малку подоцна враќам, сега видов. Ова им беа цените кога ми испратија мене, сега не знам дали имаат некои промени, да прашаш. Мене на надусниците доста ме болеше, за другите делови не знам. Девојката што ми ја правеше ласерската операција рече дека интима и пазуви биле најчувствителни.