Сакам да прашам...? Ееј женски слушнав дека во Скопје има Tommy Hilfiger! Ако знае некоја да ми каже каде се наоѓа. Леле се молам да има! Иии каде се наоѓа s. Oliver во Скопје? Морам да ги најдам каде се па преку викенд да одам во поход.
Сакам да прашам...? Пааа ако не се лажам се едно до друго? Во ГТЦ кога се влага од плоштад вториот ходник од десно тука се баш гледаат на жена парк така некако. Ова под услов ако ептен не сум отишла со паметот па да сум ги сместила сама таму
Сакам да прашам...? Значи во ГТЦ се 100% така? Ма ако треба и цел трговски ке го превртам во воздух, само да ги најдам. А и супер ако се едно до друго, ке ми ја олеснат работата.
Сакам да прашам...? Да, баш сум била во недела накај 8-9 саат навечер и се си работи најнормално како секој ден
Сакам да прашам...? ^ ГТЦ не работи во недела, но затоа имаш евроазија и во Веро и во Рамстор а тие работат и во недела
Сакам да прашам...? Да не знае некој дали ќе работат продавниците во трговски и рамстор утре?Дека некој празник било