Сакам да прашам...? Дали имате листа од проданиците кои што ќе бидат отворени во новиот трговски што го градат?
Сакам да прашам...? Близу салата Борис Трајковски. Незнам која населба е затоа што не сум од Скопје. Tрговскиот требало да е најголем трговски на Балканот.
Сакам да прашам...? Трговскиот сеуште се гради Ќе биде готов во 2012. Да, огромен е, а за продавници сеуште немаат објавено. Се наоѓа во Карпош 4
Сакам да прашам...? Дали сеуште постои парфимеријата Рефан во ГТЦ и поточно каде се наоѓа? Спојлер Зборувавте на форумов за неа и кога бев во скопје ја побарав, се врткав долу во трговски но ништо..
Сакам да прашам...? Дека е малце збутано, веројатно затоа не си можела да го најдеш. Доле на приземје, карши веро, во пролазчето
Општи прашања здраво фемина , сакам да прашам нешто се надевам одбрав добро место да го поставам прашањето. СДП што уствари титка на производите низ трговскиве центри кога ке излезеш низ вратата од продавницата? бар кодот ли ? имав ситуација ваква многу непријатна и многу ме интересира што е она што титка ? не верувам дека е бар кодот ????
Сакам да направам за дечко ми карикатура односно глава нормална-портрет и да е здебелен во тело... Колку кошта ? Каде и кој изработува? на фб ми излезе некое Cassiopea Art Studio za 1350 den dostava do doma i izrabotkaat ja ravele za 5 dena fotografijata + podarok рачно изработена картичка. Е дали некој има искуства?
Eдинствен трговски центар што вреди во моментот е City mall, среќа и него што го имаме. Рамстор е релативно мал, Капитол уште помал, а Г.Т.Ц. е од отворен тип и не одговара за шетање, за во зима и лето кога температурите се екстремни. Веро центар е ок, но му фали и него квадратура. Зебра нема простор да се става во редот на трговски центри, а Беверли Хилс и Буњаковец се од застарен тип.