Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Требаше/не требаше... Се каете ли за нешто?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од beautiful87, 20 септември 2010.

1. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.631
    Допаѓања:
    9.094
    macula,грешките секогаш можат да се поправат.
    инаку да се каам за некои работи но се трудам да ги поправам колку што можам :geek:

На macula.93 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Ilusionist

Ilusionist Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.912
    Требаше да не бидам толку толерантна личност.

Не требаше да бидам упорна (за една работа). Целта, не ги оправда средствата!

3. homealone

homealone Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    1.286
    Допаѓања:
    361
    Не требаше една вистина да им ја кажам на мојте требаше сето тоа што го планирав да го напраам без нивно знаење но враќање нема

4. kala21

kala21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2013
    Пораки:
    1.895
    Допаѓања:
    15.406
    Се каам што премногу им верував на некои луѓе :) памет за следен пат .

5. macula.93

macula.93 Активен член

Се зачлени на:
    8 април 2013
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    13
    И јас се трудам хермоса да ги поправам работите :D и веќе не сум истата личност после тие грешки :)

6. vinozito1

vinozito1 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2013
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    3.417
    Се каам што девет години работев како машина за сега вака да ми се врака . Не се каам што во заводот кај инспекторот за труд се плеснав во лице па и тоа дека и они не си ја вршат работата и прават армија невработени лица . Од деке ми храброст се чудам .

7. flowerred

flowerred Активен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    34
    Се каам.. само тоа и можам за многу работи кои не требаше да ги направам :| Сепак се надевам во иднина нема да правам толку често работи за кои ќе се каам

8. AngieVi

AngieVi Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2012
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    44
    Многу се каам за одбиената понуда за работа и за пракса...само што дипломирав, мислев можам многу подобро да најдам, незнаев дека е олку тешко да се најде работа...Требаше да ја прифатам првата шанса што ја имав а не да пребирам...и сега ништо :!: :(

9. Torte19

Torte19 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 ноември 2012
    Пораки:
    248
    Допаѓања:
    86
    Се каам за една работа,што дозволив некои личности да останат подолго во мојот живот,што им подарив внимание и љубов иако не го заслужуваа тоа ..Единствено за тоа се каам.

На Hopeful му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Agatha

Agatha Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    367
    Допаѓања:
    1.157
    Се каам што си дозволив да ми минат 7 години онака како што несакав јас, неубаво, понижено. Требаше да се сакам тогаш, како што се сакам сега, да бидам поодлучна и храбра и да излезам од сето тоа порано.

На Hopeful му/ѝ се допаѓа ова.
  11. mili4ka123

mili4ka123 Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    1.101
    Допаѓања:
    2.333
    Па искрено, не се каам бидејќи сите работи кои ми се случија во минатото ме направија таква каква што сум денес, сеуште пријателка само со луѓето кои ми мислат добро,сеуште во врска со дечкото со кои повеќе луѓе пробаа да не скараат и секако, лицата кои глумеа лудило си ги симнаа маските и повеќе не се дел од мојот живот! :)
    Да не се случеше тоа што се случи, сеуште ќе се дружев со луѓе кои ми правеа лице, ќе им верував, и несакам да размислувам што би се случувало понатаму.. :?:

12. badem4e

badem4e Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    378
    Допаѓања:
    178
    Што ќе се каам било па поминало.И онака со ќаење нема да сменам ништо само би се уништувала сама себе, така да не размислувам многу што било. :)

13. Anet4e

Anet4e Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    26
    Па да требаше...да си стекнам навика за учење од мала(вака цел живот се извлекувам и сега ми е криво :worried: ) Требаше да почнам да читам книги исто така од мала,али сега се учи од грешките нели :) Одиме напред ;)

14. Elennnaaa

Elennnaaa Активен член

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    2
    знам дека со каењето нема ништо да постигнам, само ќе се уништам самата себеси, но грешка е што му дозволвав на некои луѓе да остануваат подолго во мојот живот иако не требаше..

15. bumbi

bumbi Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    494
    Допаѓања:
    262
    Требаше да бидам поостра, да покажам заби за да не губам време со небитни личности

16. Elennnaaa

Elennnaaa Активен член

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    2
    дали можи на некоја да му напишам порака и да ми помогни..имам огромен проблееемммм

17. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.981
    Се каам за цела караница за дечко ми...
    Се каам за се што испадна...
    Се каам што толку лоша ме опишуваше..
    Се каам за сите глупости во врскава..

18. DjinTonik

DjinTonik Истакнат член

Се зачлени на:
    15 септември 2012
    Пораки:
    399
    Допаѓања:
    110
    Многу често се каам и се прекорувам за нешто, дури и за ситници, за некои небитни работи... и се мразам поради тоа, си викам самата на себе ајде поминало ке биде добро, памет за другпат али не сака, таква сум си...на пример се каам што дозволив да се одделам од 2-3 најдобри другарки, се каам што дозволив да се вљубам како луда во сегашниот дечко иако видов уште на почетокот дека не е "husband material"... после секоја средба со нова личност се каам што сум толку срамежлива и поќутлива од другите... и ред други работи :|

19. tea-nova

tea-nova Активен член

Се зачлени на:
    31 март 2013
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    11
    Јас денес си ја потшишав косата,и сега се каам :( :( :( и тоа скратив убави 10-15 цм.

20. Elennnaaa

Elennnaaa Активен член

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    2
    ако ако, одма ќе ти порасни

На tea-nova му/ѝ се допаѓа ова.