... .....се каам шо подлегнав на неговите лаги,му дадов срце и душа,љубов и вистина... .....фитбек добив лаги и невери,изговори и лажни ветувања..... ........преживеав....фала на бога...
Од денешна гледна точка,како што рекол некој помудар од мене,не се каам за работите што сум ги направила,туку за кого сум ги направила...
Хммм па вака прво грешев и не заев дека грешам оти тогаш го учев животот. После дојде период од типот да ми се врати времето ќе направев ова немаше да направам она. А сега не се каам за ништо затоа што балгодарение на тие неубави моменти кои ги доживеав и тоа шо го научив од нив ме прават она што сум денес
епа луѓето секогаш прават грешки и после се каат поради тоа..И јас така се каам ептен ама тоа е..мора да се помириме па затоа секогаш си се тешам дека човекот учи од своите грешки и од грешките на другите. Ти сигурно нема да ја направиш истата грешка затоа што една грешка ти е голема лекција во животот.. Како што кажав: Spoiler Човекот учи од своите грешки. Човек без ниту една грешка нема да се роди
Дали се каам... ДА и тоа МНОГУ... Не требаше да дозволам да се случи се што се случи Требаше да верувам
Требаше да и кажам колку ми значи, да да требаше но поради мојата проклета срамежливост јас тогаш тоа го премолчев......но како и да е еден ден кога ќе ја сретнам ќе и го кажам тоа, сега имам храброст да го направам тоа откако сватив дека таа е онаа која ја барав долго време, се надевам дека откако ќе и признаам колку ми значи ќе има сили да ми прости за тоа што го премолчев тогаш .
Се кајам само што им верував на некои особи што не заслужија моја доверба,но како викаат животот е школа,целиот живот се учи,така и јас учам.
И да се каеме и да не, времето неможеме да го вратиме а уште помалку да смениме нешто. Иначе да, се каам.
Се што ни се случило сње случило со причина.Едноставно судбината почесто не одбира нас од колку ние неа.Што и да ти се случи а потоа размслуваш дали треба да се каеш само ке речеш ..,,Така ми било пишанп,,.Не сум направила некој огромни пропусти и глупости за да се каам.Се што сум го направила сум го направила заради тоа што го сакам...или заради нешто што секој човек сака да го има.Можеби потајно се каам само за една работа...за тоа како можев повторно да му дадам шанса на ТОЈ!
Кога ке кажам нешто пред некој и после некое време или пак истиот момент се каам што сум го кажала.И уште многу други работи.
Se kaam....hmmm.... Najcesto i ne se kaam za rabotite koj mi se slucuvale ednostavno gi ostavam taka ko sto se zosto vo momentot koga sum pravela/kazala nesto mi bilo dobro, olesnitelno sum sakala da go napravam toa da go kazam toa i nema potreba da se kaam za nesto sto bilo mn odamna
А не, не сум таков тип. Мразам провев и презирам луѓе кои не можат без него. Друга беше ситуацијата и околностите.
во право си..беше тоа некоја ,,ситуација,,..и нека си остане таа ,,ситуација,,таму....во беше.. инаку луѓе склетчии неможат да функционираат без провев и еве со радост гледам дека тебе тоа не ти е потребно...имај убава вечер..