Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Требаше/не требаше... Се каете ли за нешто?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од beautiful87, 20 септември 2010.

1. HollyWoodGirl

HollyWoodGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    665
    Допаѓања:
    316
    Е не се каам. Тоа така требало да биде.
    Сите имаме многу шанси кои треба да ги искористиме.
    Ако се каам, ќе ми биде потешко.
    Ја чекам втората шанса. :)

2. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.034
    Допаѓања:
    12.423
    Се каам за една работа која уште од почетокот требаше од корен да се пресече . . |( можеби сеуште не е предоцна :^) којзнае.. .

3. smiley16

smiley16 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 август 2012
    Пораки:
    174
    Допаѓања:
    51
    Требаше да се запишам во друго средно училиште, ама пусти страв како ќе одам во друг град да учам како ова како она, ама сега е веќе касно ми поминаа 3 години така без мерак, ама ајде се надевам ќе надокнадам со факултетот.

4. loveisshit

loveisshit Активен член

Се зачлени на:
    27 јули 2013
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    26
    Се каам што не и ја скршив главата :D

5. L-a-r-a22

L-a-r-a22 Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2013
    Пораки:
    1.337
    Допаѓања:
    10.770
    Не се каам. Се што требало да се случи се случило. Ако не друго барем сум извлекла некоја поука...

6. girlx3

girlx3 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2012
    Пораки:
    227
    Допаѓања:
    142
    се каам што дозволив да биде дел од мојот живот..

На Beauchamp му/ѝ се допаѓа ова.
  7. lady11

lady11 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 октомври 2013
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    72
    Не верувам дека има човек кој не се кае за нешто се каам и јас ама сепак се помирувам со тоа и идам даље ке поправам има уште многу живот пред мене :D

8. hello-kitty.90

hello-kitty.90 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 октомври 2013
    Пораки:
    2.970
    Допаѓања:
    21.159
    Се кааааааааам најмногу на свет што раскинав со бившиот заради мене а кога ќе размислам уште поубаво се каам што немав секс со него,а не сега само да мечтаам за тоа или недај боже да ми се укаже прилика да го изневерам дечко ми со него,од љубопитност што сум пропуштила.Иако не верувам дека би сторила такво нешто,ама стварно ми е многу криво,глупаво размислување сум имала треба само со еден немој курва ќе станам???? Е да ми е овој памет а тоа време,ама сепак се знае мерка треба да се има,ама и треба да се ужива во животот за да не се каеме потоа за пропуштеното

9. Decapitated.Hanna

Decapitated.Hanna Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    576
    Воопшто не се каам. Дури и за најлошите одлуки што сум ги донесла. Да требало да биде поинаку, уште тогаш ке сум постапела така. На истурено млеко не се плачи.

10. Anabelle.Amorette

Anabelle.Amorette Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2013
    Пораки:
    3.075
    Допаѓања:
    44.180
    До некаде сте во право што велите дека не треба да се каеме,значи се случило тоа што се случило,така требало да биде,но сепак тоа чувство на каење не си заминува,барем кај мене...Еххх,да размислував поубаво,немаше да направам некои глупсоти,можеби немаше да биде којзнае колку изменето денес ако не постапев така,но сепак,глупости беа и мака ми е...

11. ana-sweet

ana-sweet Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    2.301
    Допаѓања:
    2.583
    Се каам за многу работи..се каам што направив една иста грешка 100 пати,се каам што потрошив драгоцено време на некои личности што не вредат,се каам што не увидов на време колкав кретен е,му простував и покрај се што ми правеше,ама конечно ставив крај,и се каам што одбив прекрасно дете заради претходно споменатиот идиот

12. Aneto10

Aneto10 Активен член

Се зачлени на:
    3 мај 2014
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    49
    И јас се каам што залудно трошев време на личности што не вредат посебно другарки,им го подаруваш срцето животот сето внимание и на крај ти вртат грб,затоа и веќе не се замарам и нема никогаш да се замарам со вакви личности!!

13. bihterka

bihterka Истакнат член

Се зачлени на:
    23 април 2014
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    55
    Се каам за тоа дека сум верувала на погрешни пред се другарки,се каам дека сум навредила личности кои ми значат ненамерно,се каам дека немам многу време за да посветувам на другарките и воопшто да седам на нет.Дека работата цело време ми е пред се.Дека си ветувам дека уште еднаш нема но правам......

14. Emilia.Attias

Emilia.Attias Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2013
    Пораки:
    909
    Допаѓања:
    575
    Не се каам ама воопшто за ништо.Има работи кои сум ги направила, а за кои денес викам дека не требало така, но тоа не е каење.А и среќна сум што тоа е така поради тоа што во тој момент свесно или несвесно сум го направила тоа и сум го сакала тоа што го правам, а секако сум размислила пред да го направам тоа.А доколку не сум размислила пак нема каење, бидејќи тогаш требало да ми биде паметот а не сега, кога не можам да го вратам времето назад. :)

15. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.772
    Допаѓања:
    324.717
    Sekogas ustata mi e pobrza od pametot i posle ne da se kaam ziva se jadam

На Aneto10 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. sugarlips

sugarlips Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јуни 2014
    Пораки:
    672
    Допаѓања:
    761
    НЕ СЕ КААМ ЗА НИШТО! :)

17. ivchee.ivche

ivchee.ivche Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2013
    Пораки:
    297
    Допаѓања:
    42
    Ни јас, тоа што било поминало и нема враќање и џабе ако се каам кога нема ништо тоа да смени :D

18. jagodka.18

jagodka.18 Популарен член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    607
    Да, се каам! Се каам за некои работи кои сум ги направила, за некои мои постапки со одредени луѓе, но времето не може за никого да се врати за да ги исправиме работите, останува само каењето .. :|

19. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.090
    Не се каам. Тоа ми било судбина и неможе да се избегне. Се се случило со добра причина.

20. Dark-Lady

Dark-Lady Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2013
    Пораки:
    566
    Допаѓања:
    912
    Да, се каам за многу нешта.