Она што поминало, поминало... секое искуство дали позитивно или негативно е дел од мојот живот... не се каам за ништо.
Ne trebase da i pratam slika na drugarkami od nejziniot bivs decko posto ripa za banalni raboti. Odma se kara i navreduva kako da sum zemala ja fakjam za vrat. Ne trebase da se doveram na edna licnost odamna sto ja znam. Ne trebase mnogu raboti i se mi e lekcija deka denes nema covek ima samo necovek.
Се кaaм штo не гo претепaв тaксистoт oткaкo се тргнa пoлицијaтa и не сaкaше дa превземе нештo , aмa тoa не знaчии декa немa дa гo претепaм пoсле 5 гoдини прoјдени oд кoшмaрoт
Многу работи (не) требало да ги сторам , ама што било - поминало.. Може само да се нервирам за тоа.. Најмногу се каам што 4 години потрошив без врска, за ништо не се потресувам ама за ова...
Се кaaм зa некoи рaбoти штo не требaле дa се случaт a дa и жaл ми е штo некoи вooпштo се случијa. Би се врaтилa јaс вo 2009 и би јa прескoкнaлa 2016. Акo мoжaм зa сaмo дa ги пoпрaвaм тие грешки тие кaењa.
Не се каам за ништо, многу ретко можеби и тоа само си реминисцирам во стилот: „можеби не требаше баш вака...“. Едноставно, сум постапувала онака како што тогаш во тој момент сум мислела дека е правилно, а тоа што начинот на размислување со текот на годините ми се изменил и сега нештата ги гледам од малку поинаков агол е сосема нормално. Од сè сум успеала да научам по некоја нова лекција, па не гледам причина да се заморувам со каење и дополнително навлекување чувство на вина кај себе.
Не сакам нешто да се каам ама еве: 1. Се каам за неискористувањето на моите потенцијали, иако за тоа време дадов максимум. Такви си беа околностите. 2. Се каам за моментите кога сум чувствувал покајание ..
Па се каам што порано често не кажував што мислам,бев повлечена и молчалива а многу го злоупотребуваа тоа. Се каам за многу работи ама неможам ништо да сторам да се смени минатото. Учам да не повторувам исти грешки да не се каам повеќе во иднина ама тешко оди.Живот.полн со каења ама тера...
Имам многу работи за кои би требало да се каам што сум била така добра кон многу личности кои не го заслужиле тоа. Добро што навреме сфатив дека тоа не ми носи ништо добро, направено е што е направено..назад нема. Затоа не ни гледам натаму ни се каам повеќе за нешто. Тоа е она што ја направи личноста која сум денес. And she's one and only.