Може врз основа на некои 100 - тина мислења, модератотите да даваат дозволен пристап на членовите до некои теми, но мислам дека нема потреба од такво нешто. Има толку многу паметни мислења на девојчиња под 18 години што и повозрасните ги тераат да си стават прст на чело. Не секогаш паметот е правопропорционален со годините.
не мислам дека не треба во форумов има многу поучни работи посебно во врска со сексот. а згора на тоа многу од девојките се одлучуваат да бидат активни пред да наполнат 18 години. па мислам дека секој еден ќе размисли кога ќе види дека тоа што го прави го осудуваат многу анонимни луѓе што немаат никаква корист да го прават тоа и ќе мора да ти дојде барем малку памет во глава позззз
Горе прочитав еден коментар како тоа девојки да давале брачни совети ... Таа може да даде ... Има и право да го даде неа никој не и го забранува тоа но може коментарот да нема никаква врска а може да е подобро од некој што е +18 ... Ако се полнолетни незначи дека се созреани или паметни ... Така да мислам дека не би требало
Не гледам причина за да биде над 18. А тоа што викате дека некое девојче би делело совети за бракот или слично, ако не ја мрзи нека дели совети низ такви теми..
Не се согласувам да биде над 18+.Јас имам 15г и не се мешам онаму каде што не знам на пр во категорија Спојлер секс или за деца....и досега многу работи не знаев ама ги дознав од фемина и затоа не сакам да биде над 18+.
Моето мислење во врска со оваа тема е форумот да не биде 18+ бидејќи има многу членови кои се помали а се трудат да допридонесат за форумот па всушност тие ке ци буричкаат во оние теми кои им се на нив потребни а сега како што се помалите по напредни па и ние можеме нешто од нив да научиме барем на овој форум нема личности кои ке се фалат дека уште на 12 13 год имале односи како што имам сретнато на другите форуми и дојдов до заклучок дека фемина е преубав форум и дека иако не с епознаваме едни со други сепак си помагаме па така да и оние под 18 можат да научат нешто од нас. Мислам дека ваков како што е сега форумот така и треба да продолжи да биде
Точно хаха а и не гледам причина зошто би бил, убаво е од мал да си знаеш што те чека во иднина Јас како мала многу сакав да буричкам по историјата на постарите, чисто од љубопитност, па ни најмалку не ми штетеше
Епа не е ама неможе деца од 10 години да ги отвараат категориите за Спојлер секс јас мислам форумот да не биде +18, туку некои теми да бидат забранети.
^ А зошто да неможе ? Не значи дека ако ги отвараат, дека и коментираат во нив. Си читаат што ги интересира, како ќе научат инаку. Точно е дека има многу деца на форумов, но не коментираат секаде. Морам да ја пофалам Glossy-girl, девојчето е навистина мало но не сум видела да коментира во теми каде што не е компетентна. Секс, политика, религија .. Може ги чита, но знае дека неможе да искоментира бидејќи нема искуство. Ако се забранат, како ќе научиме нови работи. Има и големи на форумов кои сеуште незнаат доволно за одредени теми. Читаат и учат.
Ах бре луѓе, не се става граница на интернетов, не крајна, не строга, не конечна ниту крајно да реши некаков проблем. У секој случај мислам дека има и такви шо имаат осумнаесет а мислењата им се далеку полоши од некои што немаат.
Мислам дека не треба да биде форумот +18 Затоа што на форумов има многу дечиња,меѓу кои сум и јас. Само што мислам дека тие помалите нема потреба да дискутираат во темата секс,да делат брачни совети и слично.Пример јас тие теми не ги отворам,бидејќи неможам ништо да коментирам,затоа што уште го немам тоа доживеано за да делам совети
Јас мислам дека не треба да биде.Има многу помлади од 18 (една од нив сум и јас) коишто можат да научат многу корисни работи од форумот.Е сега,секако тие нема да коментираат и да делат совети во категориите како секс и брак и деца и такви некои.А и да коментираат, тука се модераторите.А и зошто да неможе да отвараат такви теми ? Си читаат што ги интересира, како ќе научат инаку.А и со отварањето на тие теми учат од оние поискусните и повозрасните,па кога и тие ќе пораснат,и тие ќе делат совети Спојлер А и да биде +18,некој ќе направи лажен профил во кој наместо 14 ќе пише 23 години и...
И да биде над 18 нема ефект зашто може да пишат дека имаат 28 ... А и еве има многу што имаат помалку од 18 кои можат да прочитаат многу корисни мислења за нивна возраст...
Нема потреба од такво нешто,ова е одлична можност помалите девојчина повеќе да се информираат во врска со што и да било...Јас од тука научив многу работи. Вечно ќе и бидам благодарна на Фемина т.е сум благодарна на сите прекрасни жени на форумов
Не гледам причина зошто форумот да биде 18+. На овој форум се даваат мислења на разни теми и има многу корисни совети кои што се од помош на секој. Кога сме веќе кај тоа, зарем фејсбук, мајспејс и сл. не треба да бидат 18+? Сите се расипавме со тие социјални мрежи, па сепак не е. Џабе што ќе биде +18 кога било кој може да излаже во врска со годините.