секакви! само избегнувам тесни долни тренерки,бидејќи не се чувствувам убаво во нив. иначе по материјал имам секакви-сомотски,памучни..
Мразам тренерки. Никогаш не сум ги носела и нема да ги носам. Од секогаш ми биле одбивни, какви и да се, памучни,сомотни...
Често носам тренерки..сакам да бидат памучни,да се удобни и убаво да ми стојат..имам од пума најк и адидас
Имам два пара долни што ми се коњак ,не ги соблекувам а и ми се погодија едните се најк така посоленки ги платив ама па ба знам ке ги носам подолго време ,а едните се така малце потенки за на пролет рецимо од конверс.
Обично одбирам памучни тренерки, а ги носам само дома, или на ФЗО . Најчесто си избирам некои пошироки
Секакви имам,цел плакар ми е полн со тренерки,буквално не ги соблакам секаде одам со нив Во лето носам најчесто вакви,кратки
Не можам да се замислам без тренерки.Постојано сум во нив дали кога одам на тренинг,да купам нешто до продавница,за трчање, низ дома итн..Имам у плакар и квалитетни да речам марка а и најобични од пазар или локални продавнички што си ги носам по дома.
Јас сакам памучни тренерки најкомотно ми е во нив најчесто ги носам дома и во училиште за на час по физичко а понекогаш и цел ден во училиште сум со тренерки
Сакам да прашам дали некој/а знае дали има видено вакви тренерки некаде или од интернет од некоја страна да се порачаат на Роберто Кавали, Гучи и сл.такви марки на тренерки, зборувам за НЕоригинал нормално, инаку оригиналот е многу јасно кои му се цените
Обожавам тренерки.Памучни сакам.Се чувствувам многу удобно во нив.И којзнае колку пара имам дома. Инаку ги носам кога одам да шетнам негде во близина,на поопуштена атмносфера.До кај дечко ми ги носам,бидејки блиску живееме.