Носев и по дома и онака низ град во денско издание. Сега не знам зошто ги баталив, нон стоп сум во хеланки и некоја дуксерка
Обожавам машки тренерки Adidas Ммм Иначе најдобра комбинација широка тренерка како дуксер адидас, хеланки и патики. Соу Генгста
Си купив јас пред 1 месец(но уште не ми се носени) оригинални адидас долни тренерки и многу се убави. А имам и комплет горна и долна тренерка адидас ми се и тие и сум многу задоволна со нив.
Тренерки,најудобно ми е во нив после пижамите а преферирам плишани но удобно ми е и во памучни.А еве како би изгледале:
Имам еден пар за низ дома и за вежбање. Во зима дома нонстоп сум во тренерки, најудобно ми е. Повеќе сакам горната да ми е како дуксер дебел без патенти и такви работи. Порано имав еден многу добар и дебел од Рибок ањњ колку ме топлеше, убаво што се потсетив да ѕирнам дали имаат нешто слично. Со широки долни тренерки и угг топлинки за по дома зимата ништо не ми може. Треба да си купам уште еден пар барем некои по фенси за по викенди
Најудобна облека за по дома, а и за по комшии и другарки додуша знам и на кафе да си отидам во тренерки посебно за викенд посабајлечки не разбирам како не ги мрзи да се средуваат за едно кафе да испијат. Си имам неколку пара стрикно за по дома и неколку по фенси како што рекла феминката пред мене за по надвор
Сакам тренерки,најудобни ми се за носење,фармерките некако како да ме стегаат,тесни и со низок струк, ги носам само кога треба да излегувам.По дома цело време носам тренерки,често легнувам и да спијам со тренерки.
Сакам тренерки, удобни ми се за носење, најчесто по дома ги носам, али се случува да облечам и за низ град.
Обожавам тренерки посебно памучни најудбони се после пижамите Јас сеа брзо си зедов уште едни најк и баш му е убав материјалот и баш се пријатни
Убави се, ама не сакам да носам тренерки, обично носам суќња, фустанче кратки панталони, маичка со гол грб на лето, а на зима фустанчиња по долги, штета што ги измислија униформите офф
Порано сум имала памучни и свилени но сега само памучни носам. Не е важно дали се Адидас, Најк, Пума, Фила итн. Кој модел и боја ќе ми се допадне тие ги земам.