Ne postoi neshto na svetot shto go sakam poveke od trenerki! Dodusha,takov i mi e stilot,obozavam raperski fazon i sli4no Imam edni crni trenerki,so print na zadnikot i vo niv se 4uvstvuvam najnajnajsexy ! I ostanatite gi sakam,gi imam mnogu kompleti ( od marki i od pazar hah ,ne e bitno,bitno e da se sexy )...Momentalno sum vo potraga po neshto novo,svezo i odlepeno...pa ke ve izvestam dali sum izbrala nesho... [mod-kirilica:2zxvio5a][/mod-kirilica:2zxvio5a]
носам тренерки за по дома, за пешачење трчање по природа и сл. сакам секаков вид, само да не се прават топчиња од материјалот си купив едни од стоковната куќа 1 800 ден.,ама оддамна не сум купила марка тренерки, сите тренерки - марки што ги имам веќе долго време ги носам - испаднаа многу здрави.. па, може некој да каже сега отприлика по колку се движат цените во најк, пума, адидас ... сакам да си купам фала однапред
Највеќе ги сакам на адидас и на најк тренерките ги имам поише ама највише ги сакам едни од адидас шушкави циклама со златно се ,и од најк едни памучни црни со златно а многу си ги сакам едни плишанки не се некој фирма или нешто ама многу се убавки Be yourself горниот и долниот дел се продаваат посебно и во комплет цената им искача накај 100-150 евра И обично во Најк се поскапи од Адидас и Пума
Најголем дел од времето го поминувам во тренерки Дома секогаш сум во тренарки, на тренинзи потоа кога одам до некоја поблиска продавница..
Јас имам многу убави тренерки од H&M од велур долна со ластичиња на глуждовите и горна со патент и капуљача. Темна графит боја со амблем направен од циркони. Се покажаа доста квалитетни, има точно две години како ги носам и многу ми се мекани и топло. Еве сега залади и ги ставив во функција, баш во моментов ги носам.
Едноставно обожавам да носам тренерки , во нив се чуствувам најудобно. Најчесто купувам тренерки од Најк , преферирам тие да бидат квалитетни и да ги носам повеќе време . Најчесто купувам памучни во нив се чуствувам најубаво.
обожавам тренерки, последен пат имав плишани сега си купив адидас долната е црна со бели шарки а горната е бела со црни шарки, мислам дека погоре сретнав таква слика и многу се убави со краток струк се и немаат ништо на нив освен по едно знакче адидас ептен убав материјал се