Јас тренерки носам за по дома и некогаш кога одам на шетање, онака на кеј и слично. Обично за викенди!
тренерки често се на мене преубаво ми е во нив....се разбира сакам некои квалитетни а не некои обицни..
Тренерки носам по дома , на пикник , на прошетка и кога спортувам , не сакам да бидат како шалвари или како врќа широки , сакам нормално да стојат на ногата
Ги имам и ги изнаносев. Поубаво ми стојат од било кои фармерки или панталони Слични и од Runners имам и топ се. Пумата ми се некако чкарт иако оригинал ги земав, дефинитивно кај мене водат Најк и Адидас.
Тренерки имам два пари и тоа сиви, кога сум дома или сум во тренерки или во пижами у план сум да земам бели тренерки али отом потом
Мразам тренерки и не носам многу ретко само за на тренинг и таму ги слеквам со шорц тренирам.А ко че облечам тренерки значи обавезно че заврнит то мора да се слуучи и тогаш ми иде да умијам некогооо ТРЕНЕРКИ недај боже
Имам неколку пара и ги обожавам,најкомотно и најубаво се осеќам во тренерки.Најновите ги купив пред една недела,аддидас и знамд ека ќе ги изнаносам
Имам еден пар тренерки кои се 'ѕвончести' и не ги сакам,ама сите ми имаат кажано дека изгледам убаво во нив и затоа ги носам. Инаку според мојот вкус, сакам тренерки долу кај нозете тесни !