http://www.youtube.com/watch?v=AzxFgOzoPrM Не се кубат трепките од тие за една употреба...инаку имаш во Веро и скоро во сите парфимерии.(има и од оние од пазар 20 денари )
ако ти се надградба има специјален отстранувач на лепак кој би требало да го има по салоните каде што ти ја местеле надградбата
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002367035015 тука има трепки elise заедно со лепак 270 денари
верувајтеми дека нема да има потреба за отстранувач сами ќе се одлепат имав трепки ставено за нова година од 300денари убави меки и за неколку сати ми се одлепи од една страна едната се изнервирав 2те ги извадов можеби и мене не ми беа убо ставени а и толку држат лепилата
Не мора да значи сестра ми стави за матурата и и седеа повеќе од недела,а и беше страв да ги извади Ако не ти пречат остави ги ќе паднат сами ама немој да ги тргаш да не си ги оштетиш твоите.
Овие си ги купвам и лепилце од елите и секојдневно си користам секои трепки по два пати зараза ми се без нив неможам
Јас си имам купувано 3 пати до сега пошто ги губев Еднаш од пресилен ветер ми летнаа другпат бабами ги фрлила у печка и сега тие ги чувам како очите Инаку ги купувам од салон и се 800 денари трепките и 500 денари е лепакот малце се скапички но затоа како што се купени така стојат пола година
И јас ја користам истата маскара и сум презадоволна Со еден потег двојно ги издолжува трепките ,за мерак ми е погодена
Имам големи трепки не толку густи и си ги сакам со помош на маскара ги правам да изгледаат погусти инаку природно ми се виткани
Јас си имам најубави трепки, ем долги ем густи. Бидејки имам ниски веѓи често трепките ми се скоро до веѓите, а и убави ми се кажав ем густи ем долги, па кога ќе си ги дотерам со маскара, сите ми викаат дека имам надградба, ама немам на мене све е мајка природа (освен пуш-апот понекад ). Вештачки сакав еднаш да си ставам во салон, но девојката што работи таму не ми даде да си ставам ме убедуваше дека ќе су си ги уништела моите, а многу убави ми биле. И така јас пари наместо на трепки фрлам за маскари, моментално користам една на Лореал (пола е сина, пола сребрена) и е е одлична. Претходно исто користев на Лореал мислам дека беше, црна со златно капаче и така. Толку за моите трепки, еве ми ги
Па доста ми се долги, пу пу, а моментално имам надградба од маестро Владо Ѓеорѓиев и многу ми е интересно па си трепкам цело време мислиш лепези имам на очиве Ама стварно се убави, само на краевите ми се залепени и тоа делуваат како да се природни, само што се нели екстремно долги. И така, си трепкам јас Ќе видиме што ќе биде за една недела, какви маки ќе мачам ако не ми паднат.
Ова taaz.com? Инаку јас имам многу долги трепки но не ми се густи. Плус треба да си земам поклавитетна маскара. За среќа ми се црни
се исто само моите што се и мн густи.. но сакам уште повеќе да ми бидат, неможам соодветна маскара да си најдам .. помош?
Имам многу долги и густи трепки, многу си ги сакам и се гордеам со нив. Со маскара ги правам да изгледаат уште поубави.