Општи прашања Со што ги нанесувате вештачките трепки?Бидејќи јас си купив едни од пазар ама немаа ништо со нив
Има во Vero на Elise, не е скап. Јас еднаш имам носено до сега и не ми паднаа трепките со тој лепак. Ако сакаш пак да си ги носиш, за мене најнебезболен начин беше да поминам со беби масло каде што се залепени и одма паѓаат. Плус не се оштетуваат вака па можеш повеќе пати да ги носиш.
Само јас ли сум сопственик на тврдоглави трепки? Не ми се којзнае колку ретки, но затоа ми се кратки и прави. Како на коњите. Ужас. Имам 8 маскари што ги исфаливте на форумов, ниедна не покажала некој добар резултат. Ма не виткачи, масла, чуда... Чаре некое, од некоја трепкопоседничка како мене ?
Со какво лепило ги ствате трепките и од каде го зимате?Јас за НГ се двоумам дали да си земам,досега не сум ставала па затоа се двоумам Во Струмица по можност
Си купив вештачки трепки и сакав да прашам на форумов дали може да се употрбуваат повеќе пати или се само за една употреба? Но кога се зачитав по темава се исплашив малку...стварно кога ке ги извадис вештачките ке ти попаѓаат твоите трепки?
Јас ги користам по неколку пати и немаат гајле ако добро ги одржуваш т.е. чистиш после секоја употреба со средство за отстранување шминка. Инаку трепките паѓаат од надградба, од оние "домашните" нема никаков проблем.
Знам од моја мака, другарка ми ставаше трепки со лепак од пазар , црвенило 3 дена после џабе ти лепота за 3 часа кога плашило бев 3 дена Фала на одговор ,ќе побарам
Може имате пишано погоре но ме мрзи да прелистувам да читам Кои се најдобри, кои вештачки трепки ги препорачувате без притоа да има последици и по која цена се?
Нели одеа трепките од Елисе со лепак внатре или се лажам. Ги купив денес од Космо и немаше внатре, мислам дека пред една година кога ги купив од Рамстор имаа,ако добро се сеќавам, овие овде немаат,а истите се?! Не сфаќам, ги вадат ли продавачкиве....
Гледам дека многу од вас имаат проблем со прави трепки.Според мене најдобро решение за овој проблем е оваа маскара .Значи предобра е,преубаво ги витка трепките и им дава волумен.Околу 480-500 денари е ама вреди за парите