Пепорачај ми двофазен отстранувач @Mama25 немам таков И не те сфатив убаво, како да ги чистам, блазница е трепката или?
Hipster зависи до која цена сакаш одстранувач. Јас искрено многу не ги преферирам ради составот а мојава кожа е премногу осетлива во последно време ги избегавам. Ако ти е само за трепките можеш да земеш некој поевтин,иамш многу избор еве на пример последниов ти е погоден баш за осетливи очи. Значи ја ставаш блазницата натопена врз делот на трепката кај што има лепак да одстои. Ако си попрецизна можеш да пробаш одкога ќе се растопи да го повлечеш лепакот со пинцета,ама не ти препорачувам ако иммаш од тие ретките трепки да не зезнеш па да отиде сноп. Се надевам сега ме разбра
Здраво девојки сакам да ве прашам дали трепките на двете очи ви се исти?Ова се однесува на природните.Јас забележав дека на едното око ми се исправиле а на другото ми се виткани.Порано не ми беа така туку и на двете ми беа убави и свиткани .Незнам зошто така ми се направија....
Zenski da ve prasam kade i od koja firma mozam da najdam lepilo za trepki no navistina da lepi ne da imam custvo kako vo sekoj moment deka ke mi padnat.. kupiv edno kako crna tecnost lepakot bese ama voopsto ne lepese i plus crno se razmackuva.. ako znaete pisete. Pozdrav
Devojki sakam da so stavam vestacki trepki ve molam preporacajte mi nekoj kozmeticki salon po moznost vo centar
Ги има во Александар Козметик.Се наоѓа на улицата карши Зебра трговски центар, едно 100-150 метри надолу накај рамстор маркетот, тука има и Стокомак од другата страна.Ова мислам дека е измеѓу Стокомак и Аптека Виола.Трепките беа 320 мислам дека, а нивниот лепак 250, само што купив лепак за трепки и после ги најдов овие и баш ми беше криво, на големо го фалат блогеркиве.Јас имам трепки на Ардел и многу убаво и природно изгледаат.Јас ги имам 109 Natural, ако сакаш нешто подраматично имаат и подраматични.
Здраво јас лично користам рицинусово масло секоја вечер пред легнување на трепките и може да ти кажам дека има огромни резултати. Ги зацврснува и храни трепките. јас би ти препорачала рицинусово. Внимателно нанеси го (ако имаш празна четкичка можеш да ја користиш за да ја нанесеш) ќе забележиш огромна разлика со текот на времето.
И јас вакви купив од аура трепки но ги чувам за вечер на нова година Ме интересира само колку пати можам истите трепки да ги користам?
Ако внимателно ги лепиш/одлепуваш и чистиш после секоа носење можеш да им го продолжиш векот на траење. Кога ќе видиш дека ја изгубиле формата тогаш е време за нови
Јас до сега што сум ги користела 4 пати истите трепки можам да ги користам најмалку уште толку ( конкретно на Аура, Velvet eye и сум презадоволна како природно изгледаат). Се' зависи од квалитетот на трепките и грижата
Девојки ми требаат трепки кои изгледаат природно не многу густи нити пак долги т.е. нападни.. средно се, решив сама да се шминкам за НГ .. па не знам од кај да барам во парфимерии сигурно има, во аптеки не знам.. Некои да ми препорачате.. инаку не сум од Скопје..
Девојки некоја да пише искуство со надградба на трепки? Препорака за безбедно место,при тоа се подразбира таа што ги надоградува да е стручна зошто сепак е око во прашање. Тенк ју