Devojki kako moze da gi dignam trepkite.. mi e tesko vlaknoto voopsto ne se vitkaat i so vitkac nisto ne pomaga takvi mi se dolgi i pravi.. duri i kosata koga ja vitkam so figaro, so krpcinja, pletenka ne mi sedi podolgo od 1 saat ama trepkive tolku me nervirraat radi niv nemozam da se nasminkam duri izbegavam koga treba da odime negde primer centar edno drugo vekje pocnuvam da se sramam site se nasminkani osven jas.. ako imate nekoj predlog kako fala vi odnapred
Јас ставив пред пет дена и ич не сум задоволна. Првиот ден ми падна една трепка, вториот уште една ,третиот три-четири и еве сега трепките ми се штрбави и се нервирам .
Лелее... па нели тие треба 2-3 месеци да ти траат (со повремено надополнување, ама сепак не после 2 дена тоа). Каде ставаше и колку чинеше тоа?
Извини што јасно ти одговарам дури сега ја видов пораката, ги ставив трепките во салон мија орхидеја. Еве сега страшно ме нервираат дека ми се и плус раштркани на сите страни.. една трепка погоре една подоле ..да можам некако да ги извадам одма би ги извадила.. Таму ти велат дека траат од 4 до 6 недели ама еве мене ми паѓаат редовно една по една..
@Samer Леле и јас исто таму ги ставав пред 2 недели и ич не сум задоволна, џабе им се рекламите на фб. Мене по некој ден ми падна една, сеа веќе се раштракани никакви некои ги гледам на паѓање се, на конче висат што се вика.. ако знаете како да ги извадам кажувајте ова прв и последен пат
Za vadenje lesno e samo potegni gi I samite ke izlezat(tie labavi shto se)... Vakvata nadgradba na trepki traat od okolu 4-6 nedeli,za paganjeto ushte od prviot den ili e od samiot lepak ,shto ne stojat cvrsto prilepeni ili e do neubavoto i neperfektno apliciranje na samata trepka ,mora da si umeshen vo apliciranje na nadgradba na trepki, a bogami I zivci za vakva pipava rabota...
Девојки итно ми треба лепак за трепки некој квалитетен што нема да мрдне од трепките јас имав црн лепак во малечко паковање, пишува lionesse добар е ама се одлепува по некое време од внатрешниот крај на окото.
Почнав да ставам рицинусово масло за трепките преку ноќ, го ставам убаво и прецизно и пак ми влегува во очите. Може да ми наштети нешто на очите?
А со што го нанесуваш? Пробај со четкичка од туш да ставиш убаво само на коренот на трепките, или со стара четка од маскара
Го има ли некој пробано ова? Извадив надградба на трепки и ми попаднаа и моите сосе нив.Планирам да го купам,ениуан? Инаку добар лепак за трепки е тој на Аура,водоотпорен околу 180 ден.
@MamacitaBuena имаше надградба со свилени или обични трепки? Сакам да си ставам свилени трепки, ама некако страв ме фаќа...
Не свилени,обични снопчиња ама исто квалитетни на Ardell,не двојат воопшто. Јас па тие свилени ич не ги сакам ко пајажина се,имав видено слика од Елена Ристеска со такви,блага веза нема ниту се познава некаква разлика.
Мене многу ми се допаѓаат трепките што ги прави девојкава. Сакам свилени затоа што наводно повеќе траат и може да се прават корекции. Порано ставав обични, ама ми траеа само 2-3 недели, а мнооогу ги пазев. Фала ти на одговорот
Не изгледаат воопшто лошо овие,јас би си ставила да сум на твое место.Ама искрено ниедни не траат многу и досадно е тоа кореѓирањето,една да ти падне ќе имаш празна дупка.Со што ги лепат појма немам,ама редно е да измислат нешто безбедно а поефикасно за да може да стојат многу време.
Nema potreba od izmisluvanje na lepaci , zatoa shto postojat kvalitetni profesionalni lepaci za nadgradba na trepki,megjutoa cenite se astronomski ...Pa zatoa mnogu od niv pokushavaat da projdat na poevtina varijanta..