Леле фала срце инаку luxbeauty.ah na insta е потпишана , имам и бројче ќе ти пишам ако сакаш у пп, мене ми се супер , бев пред некој ден на корекција , и паак сум заљубена хахах
Ova sto e ricinusovoto maslo sakam da probam na trepkite ijas ete poveke tuka zadovolni ste pa ako mozi da mi kazite kako se koristi toa na vecer se stava pred spienje i drugiot den se mie ili kako?
Не знам дали во соодветна тема пишувам, предложете добар виткач за трепки, да не е многу скап. Имам од Орифлејм еден, ама стар е и не ми ги витка убаво.
Девојки, пред некое време една трепка доста ми штрчеше и земав да ја исечам, но притоа ги потсеков и другите трепки малку. Всушност ги исеков трепките на средина и сега не се приметува дека тие трепки на средина се покуси од останатите, но од друга страна значително се приметува дека на ова око трепките се пократки од трепките на другото око. Ме интересира дали знаете отприлика за колку време трепките би ми се обновиле целосно? Инаку јас ги потсеков пред 2 месеци сигурно. Исто така ме интересира дали имате некој серум да ми препорачате за побрзо растење и издолжубање на трепките? Фала однапред.
Ако ги оставиш сами да си испопаѓаат со тек на време не се оштетувааат но ако пробаш да ги вадиш со сила ќе ги искубаш и твоите.
Дали некоја има искуство со лифтинг и ботокс на трепки ? И најважно ме интересира дали знаете колку е цената?
Највеќе делува и се познава ако имаш гоолеми трепки но и да немаш толку големи , побарсј на инстаграм valedema studio дефинитивно и од мали чудо правиии .. ми стоеше 2 месеци и после тоа дури почна ефектот полека да се губи.. Пробав во промедика после сепак мислев ефектот може поодобар ќе е ама ичч , дури истиот ден ми паднаа .. процедурата трае највеќе саат време и малку пече на очите но воопшто трепките не се оштетуваат