1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Трепки

Дискусија во 'Лице' започната од Milickaa, 11 март 2010.

1. ludamaja10

ludamaja10 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2017
    Пораки:
    1.178
    Допаѓања:
    899
    Аура , најдобар

На SunnyGirl2 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.772
    Допаѓања:
    324.660
    Магнетни трепки користела некоја?Да сподели искуство

На ludamaja10 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. lusii

lusii Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2013
    Пораки:
    208
    Допаѓања:
    1.885
    Немам користено, но по рецензии што имам гледано мислам дека не се убави.. мислам дека никогаш нема да се наместат убаво на коренот од трепките, како другите трепки што се лепат. Стојат како на половина од трепките. На сликата се гледа на што мислам. Ако има некоја поинакво искуство, нека сподели :) maxresdefault.jpg

На Luminary и joy1 им се допаѓа ова.
  4. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.772
    Допаѓања:
    324.660
    да не давам значи за џабе пари.Гледав во Дм околу 600 ден беа.Ме привлекоа затоа побарав мислење :)

На lusii му/ѝ се допаѓа ова.
  5. lusii

lusii Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2013
    Пораки:
    208
    Допаѓања:
    1.885
    Мислам дека не вредат. Подобро купи си обични трепки, Аура на пример има многу добри, и лепак. Прво ќе те фати поефтино, второ, со добро чистење и чување после отстранување, може да ти траат подолго време :)

На joy1 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. ludamaja10

Се зачлени на:
    27 јуни 2017
    Пораки:
    1.178
    Допаѓања:
    899
    Во банка еднашка на шалтер видов жена која најверојатно била со вакви магнетни трепки и изгледаше многу многу лошо ... Ти препорачувам свилени трепки ако сакаш секој ден трепки да имаш или секој ден да лепиш нормални

На joy1 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Miligram222

Miligram222 Активен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2019
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    4
    Dali znaete koja cena se trepkite na aura

8. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    4.535
    Допаѓања:
    37.499
    180 или 190 денари мислам дека јас последно ги купив.

На Miligram222 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Miligram222

Miligram222 Активен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2019
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    4
    IMG_20190528_182104.png sto mislite za ovoj lepak? Dali nekoj go ima probano i koja mu e cenata otprilika?

10. Harper

Harper Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2018
    Пораки:
    644
    Допаѓања:
    7.577
    Јас го пробав, не ми се допаѓа. Не ми ги лепи трепките убаво и за 2 часа на сред свадба ми се одлепија краевите. Инаку 100 денари е. Лепакот на Аура е најдобар од сите што сум ги пробала до сега, ти го препорачувам. Трепките си стојат на место дур не решиш да ги извадиш. Јас го користам прозорниот, го купувам 165 денари.

Инаку јас дојдов друго да прашам девојки. Како ги "перете" трепките пред следна употреба? Имаат малце лепак на нив од што се намачив дур ги ставав, а и маскара и сакам да ги исчистам. Некој совет/предлог?

На Flower27 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Avery

Avery Популарен член

Се зачлени на:
    1 ноември 2014
    Пораки:
    2.736
    Допаѓања:
    14.375
    Прво со пинцета ќе го извадиш внимателно лепакот што останал од претходното користење. Потоа стави ја трепката на салфетка и со стапче за уши натопено во мицерална вода нежно поминувај за да се извади шминката и маскарата од нив. Со тапкање исуши ги и врати ги во кутијата за да не го изгубат полукружниот облик.
    Никако не ги ставај целите во вода, ќе ја изгубат формата.

На Ana-Marija24, Pretty Woman и Harper им се допаѓа ова.
  12. Pretty Woman

Pretty Woman Истакнат член

Се зачлени на:
    16 февруари 2018
    Пораки:
    448
    Допаѓања:
    179
    Каде го има проѕирниот лепак на аура јас знам дека има бел и црн ?

13. Harper

Harper Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2018
    Пораки:
    644
    Допаѓања:
    7.577
    На белиот мислев :D :lol:. Кога го ставаш е бел па се прави прозирен :lol:.

На ludamaja10 и Pretty Woman им се допаѓа ова.
  14. Pretty Woman

Pretty Woman Истакнат член

Се зачлени на:
    16 февруари 2018
    Пораки:
    448
    Допаѓања:
    179
    Да тој го имам ама секогаш ги лепам прво трепките затоа што после може да се уништи цела шминка на очите.

На Harper му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Harper

Harper Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2018
    Пораки:
    644
    Допаѓања:
    7.577
    Јас па со залепени трепки нема шанса да се нашминкам после оти ништо не гледам :lol:. Маскара ставам малце откако ќе ги залепам и ми се валкаат, а прво да ставам маскара па трепки нема шанса никако не можам не знам оти. И така одвај ги ставам по пола сат со триста нервози и после еден куп изгледани видеа :doh:.

На Pretty Woman му/ѝ се допаѓа ова.
  16. ..barbie..

..barbie.. Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2018
    Пораки:
    673
    Допаѓања:
    657
    Да ми препорачате самолепливи трепки и да ми кажете цена?

17. Emilija97mk

Emilija97mk Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2015
    Пораки:
    586
    Допаѓања:
    550
    Да ви кажам мое искуство со свилени трепки :)
    Најпрво во март ги правев кај една девојка во чаир, инста профилот и е mimozasbeautyroom, едноставно можам да кажам дека сум презадоволна, ми ги направи баш какви што и реков, да бидат природни секојдневни а не нападни, но сепак нели да се гледа дека имам трепки :) девојката работи препрофесионално, немате поим колку убаво изгледаа на око трепките, верувале или не скоро 2 месеци ми стоеа, платив 1500 денари но мислам може и поефтино и секако поскапо зависи од изборот :) и секако да кажам дека е огромна грижа помалце, нема што да се маткаш со маскара 20 мин пред изл :) така да најтопло ја препорачувам и цел живот би ги правела кај неа дефинитивно:inlove:
    Е сега, крајот на мај сакав пак да ги правам но девојката немаше термин кога и барав а мене ми требаа итно така да за жал морав да закажам на друго место.. ми испадна на инста еден профил arbis make up and lashes и фино ми изгледаа трепките па ајде реков ќе закажам тука, плус имаше термин и не е скапо, околу 1000 ден, зависи што сакаш :) и океј ги наместив, и искрено морам да кажам дека катастрофално се разочарав..како прво, трепките не беа залепени за моите природни влакна, буквално ми беа залепени на очните капаци.. не можам да кажам колку ме боцкаа чешаа и печеа на очите, не можев нормално да го отварам и затворам окото.. налет тоа, не поминаа две недели и мене трепките потполно ми паднаа :) Да не зборувам колку лошо изгледаше на мене.. прво мислев можи е нова девојката ајде, но видов дека сепак работела подолго време :) и да секако убаво ги чував трепките како минатите така и овие .. значи дефинитивно кога работите нешто такво внимавајте,што не може да се случи на окото, не е само земање пари, треба и да знаеш што работиш :)
    Да кажам, не го пишувам ова со лична навреда против девојката баш беше многу фина, исто така не кажувам генерално мислење ова е само мое, можеби некој кој бил кај неа убаво го средила и тоа е супер :) само кажувам лично искуство, никој да не си сфати за срце :)

Последна измена: 15 јуни 2019
    На ludamaja10 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Facecace

Facecace Активен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2019
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    8
    .
    Не се слагам со тебе за Арбис. Кај неа правам веќе година дена, со некои мали паузи ради одмор. Прво почнав со обични па преминав на волумен. Секогаш биле залепени како што треба и кај неа преку мене само одат уште неколку другарки. Претходно ги правев во airbrush skopje fantastic во Жданец и тоа беше ужас ми ги скрати со ножици трепките, па во Ројал и таму ми беа добри ама имаше промени во цени па прејадов во Арбис а девојката од таму е доста коректна, ми кажува дали нешто е добро или не за мене, без разлика ако е поскапо не е алчна како некои, а за тоа дека е фина се слагам. Единствено негативно кај неа е закажување термини многу ретко можам за брзо време да најдам термин туку морам 2 недели однапред да закажувам. За сега нема шанса да ја менувам.

На Emotional123 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.582
    Допаѓања:
    40.011
    Прво со мицеларна, па во алкохол, па со пинцета да се тргне лепакот, па да се засушат

20. ludamaja10

Се зачлени на:
    27 јуни 2017
    Пораки:
    1.178
    Допаѓања:
    899
    Mimozas beauty room преубаво прави трепки , beautyboxkoko истотака, јас си ги правам во бутел скоро една година и кај мимоза правев оваа ми е поевтина и најискрено баш баш слични се и ми стојат супер трепките, Ројал- не, на сите пребрзо им паѓаат трепките од кај нив.

На Emilija97mk му/ѝ се допаѓа ова.