Една Моја другарка правеше и од тоа што и ставале и ја мачкале на трепките навлегло во окото една недела ставаше капки и матно гледаше. Значи според мене е штетно за очите премногу, а за трепките можам да замислам како се оштетуваат и какви хемикалии ставаат и мачкаат. Сепак ќе речиме да се прави тоа кај некој искусен но јас ни во тој случај не би препорачала.
@Avery Драга од рицинусово масло ги имам видено само оние на галафарм и фитофарм. Може да провериш во биокосмос или биокулт. Таму има многу органски масла така дa можно е да најдеш и рицинусово масло. Тоа ти е мој совет. Поздрав
Здраво моите трепки се мн мали дали може некој нешто да ми препорача ако користел некој сериум за трепки или нешто друго такви ми се природни мали ставам римел ама пак изгледаат мали ?
Не, има течности кои го олабавуваат лепакот и не може да се искине ниту една трепка. Секако, треба да се пази кај кого се прави, како и за секоја друга работа.
Работата е што сакам максимално зголемени а не ми се ставаат свилени.. Каква маскара користеше и колку време ти стоеја?
Нее никако не се става маскара Јас ставив пред 3 месеци lash lift и таму имаш три опции да бираш по густина Јас избрав средни и изгледаа исто како со маскара на нив Секако ми потенцираа дека со маскара се оштетуваат трепките
Девојката прашува за lash lift, подигање на твоите трепки. Ти свилени трепки си ставала Во секој случај, ни при lash lift, ни при свилени трепки не е препорачливо да се користи маскара.
Еее да да мислев истото е свилени и lash lift Сега баш отварав да видам што точно е А колку трае оваа процедура знаете?