Јас искрено забележувам разлика. Ми нема некоја логика, но ете, изгледаат подолги. Дури и луѓе ме прашуваат која ми е маскарата, а ја користам лаш принцес можеби година и не е таа нешто уау.
Со што го насесуваш? Не е штето ако несакајќи појде во окото? Јас користам за веѓи и го насесувам со чепкалка за уши.
Здраво завршибжв курс за лаш лифтинг. Арно амс тој материјал што ни го препорачаа во школото не ме бендисува... Гледав кај некои други кои што го работат тос има мн поголем ефект (вајда работат до со продукти од деуга марка) Некој ако работи со тоа би го замолила да ми препорача од каде е најдобро да си купам, не е битно и да е поскап битно ми е да е добар материјалот. Благодарам
ми ги препорачаа од clarissa, ама некако ме сум сигурна дали да ги земам тие.. Затоа прашав и за мислење шо е најдобро па и дупло поскапо нека е баш сега разгледав на wimpernwelle ми изгледааупер по сликиве
Јас ги правев трепките во Ројал но многу брзо ми се ретчеа. Воопшто не бев задоволна. Почнав да одам кај една девојка во Скопјанка Енџи и има драстична разлика од други салони. Се препородив .Во Ројал ми требаше корекции на 1недела а тука ми траат по месец ипол. Ова е моето искуство со Ројал
jass super rezultati samo navecer pred spienje go koristis kako maskara i ne se fakjaj za oci pece malku jas imav efekt posle 2 nedeli rastat zadovolna sum i ne s trosi brzo